Slik reparerer en Slate Walkway

November 18

Slik reparerer en Slate Walkway


Selv om en skifer gangvei er naturlig vakker og lite vedlikehold, kan det kreve reparasjon over tid som det er utsatt for slitasje og vær. Slate gangveier er ofte lagt i en planert seng av sand. Selv om bakken er jevnet med denne typen gangvei, vil skifer stykker innenfor gangveien endres over tid og kreve justering. Det er viktig å gjøre disse justeringene til individuelle deler i gangvei som de utvikler for å holde den selv og i sikker tilstand.

Bruksanvisning

1 Inspiser gangvei og identifisere eventuelle ujevne skiferseksjoner. Også se etter sprekker eller delt skifer som må byttes ut.

2 Dig rundt ujevne deler eller skadet skifer skifer med en sparkel nok til å tillate en flat bar under skifer. Sett fjernet jord til side for å fylle opp senere.

3 Skyv en flat bar under skifer seksjoner som krever utjevning eller erstatning. Løft opp og fjern skifer.

4 Sett av noen skifer som er sprukket, spaltes eller på annen måte strukturelt skadet. Lå og nivå erstatning skifer i stedet for de skadede skifer. Slate kommer i en rekke farger. Noen vær over tid og noen beholder sin opprinnelige farge. Ta den skadede skifer med deg når du kjøper erstatning, slik at du kan få en god match for din gangvei.

5 Fyll i området under de fjernede skifer som krever utjevning eller erstatning med sand. Legg de skifer tilbake på plass.

6 Trykk på overflaten med en gummihammer for å feste skifer tilbake på plass. Juster mengden sand som er nødvendig for å skape en jevn overflate.

Hint

  • Hold sprekkene mellom skifer delene av gangvei luket å hindre ytterligere forskyvning av gangbro.
  • Bruk arbeidshansker ved håndtering av skifer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com