Maytag Whisper 300 Series Oppvaskmaskin Feilsøking

November 13

Maytag Whisper 300 Series Oppvaskmaskin Feilsøking


Feilsøking av Maytag "Quiet" Series 300 oppvaskmaskin sikrer at alt i oppvaskmaskinen krever, inkludert strøm og vann, er tilgjengelig og riktig tilkoblet hvis apparatet slutter å virke. Oppvaskmaskinens betjenings kan også være en kilde til problemer hvis de ikke brukes riktig før du starter en rengjøringssyklus. Feilsøking av Maytag Quiet Series 300 kan du spare penger hvis apparatet er utenfor garantiperioden ved forkjøpet behovet for å ringe en servicetekniker.

Bruksanvisning

1 Gå over knappene på kontrollpanelet en gang hvis oppvaskmaskinen ikke er i gang; du kan gjøre en feil programmere oppvaskmaskinen. Trykk på en av vaskesyklusen pads på kontrollpanelet, velge fra "Normal Wash", "Heavy Wash", "Light Wash", "Auto Clean", "Skyll Only" eller "Insta-Wash." "Skyll Only" og "Insta-Wash" er forkortet versjon av de andre syklusene, og gir ikke den samme grad av rensing. Trykk en "Option" knappen og trykk "Start / Pause" når du er klar til å begynne. Den "Delay" alternativet lar deg starte syklusen senere.

2 Åpne og tett lukke døren, og pass på at ingenting inne i oppvaskmaskinen stopper låsen klikke stengt, hvis maskinen fortsetter å vike. Maytag Whisper 300 Oppvaskmaskinen vil ikke starte hvis døren er ulåst. Store gryter, panner og plater kan hindre at døren lukkes. Sørg ingen bestikk henger under skuffene, begrenser de spinner vannstråler. Syklusen fortsetter automatisk når du lukker døren.

3 Avbryt oppvaskmaskinens barnesikringen ved å holde nede "Oppvarmet Dry" eller "Control Lock" knappen i tre sekunder til den lille lampen over knappen slukker. Kontrollene er slått av når oppvaskbarnesikringen er aktivert, hindrer barn å endre vaskemuligheter eller starte maskinen mens uten tilsyn.

4 Ta en titt bak oppvaskmaskinen hvis trinnene ovenfor ikke klarer å gjøre en forskjell; sikre varmt og kaldt vann ventiler er slått på og forsynings og avløp slanger er rett, uten knekk. Oppvaskmaskinen vil ikke fylle hvis den ikke kan trekke vann fra rørleggerarbeid. Kontroller at strømkabelen er koblet direkte til en fungerende stikkontakt, uten skjøteledninger eller forgreningskontakter adaptere, og sjekk den er slått på, hvis det er mulig i ditt hjem. Oppvaskmaskinen kan ha vært et uhell unplugged eller slått av.

5 Åpne oppvaskmaskin og sjekke avløpslokk på gulvet av apparatet dersom avløpet er blokkert; Apparatet kan rapportere en feil eller har et basseng med vann igjen i maskinen når syklusen er ferdig hvis dette skjer. Mat vasket av platene kunne ha samlet seg og blokkerte avløp. Rens bort og matrester blokkerer avløpet og prøve oppvaskmaskinen igjen. .

Hint

  • Sjekk ditt hjem effektbrytere eller sikringer for tegn på problemer. En utløst breaker eller blåst sikringen på oppvask krets kutter strømmen til apparatet og muligens andre på kjøkkenet. Tilbakestill bryteren eller erstatte sikringen og prøve maskinen på nytt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com