Hjemmelaget Kutt Grease Cleaning Solution

November 30

Hjemmelaget Kutt Grease Cleaning Solution


Hvis du trenger å rengjøre noen fettete overflater i huset, men hater tanken på å bruke kommersielle rengjøringsmidler med sterke kjemikalier, er det på tide å lære å lage din egen. Hjemmelagde fett rengjøring løsninger er ganske enkelt å gjøre, og det er sannsynlig at de nødvendige ingrediensene er allerede rett i ditt hjem.

Hjemmelaget All Purpose Cleaner

Et godt alle formål hjemmelaget renere som også kutter fett består av eddik og natron. Blanding 1/2 kopp hvit eddik og 1/4 kopp natron i en halv liter vann vil resultere i en blanding som vil rense svart fett fra kjøkkengulvet eller mat fett fra stekepannen. Denne blandingen vil lagre i en lukket beholder eller rengjør lukket flaske eller mugge i flere uker.

vasking Soda

Vanlig gammel vask brus; også kjent som SAL soda (natriumkarbonat-dekahydrat) er et mineral, og når de blandes med vann gir en utmerket hjemmelaget fett skjære renere. Bruk den i vaskemaskinen for å kutte fett eller på kjøkkengulv og benkeplater for å rense bort fet hinne.

Sitronsaft

Surheten i sitronsaft vil kutte fett, spesielt kjøkken fett fra matlaging og steking. Skjær en hel sitron i seksjoner. Rubbing sitron direkte på fett fungerer bra på spesielt fet områder. Klemme sitronsaft inn i litt varmt vann og å dyppe en svamp inn i den vil kutte fett og bidra til å fjerne flekker på samme tid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com