Hvordan Hang en Rack på kjøkkenet

November 22

Heng en rack på kjøkkenet for gryter og panner. Dette kan skape en flott utstilling av høy kvalitet kokekar eller skape ekstra lagringsplass i et lite kjøkken. Avhengig av kjøkkenet ditt, kan det være lurt å henge et stativ på kjøkkenet over komfyren, over en øy eller bare over et arbeidsområde. Mindre veggmontert stativer er også tilgjengelig. Hengende stativet riktig er kritisk, gitt at kjøkkenhyller bære betydelig vekt.

Bruksanvisning

Hvordan Hang en Rack på kjøkkenet

1 Åpne opp nye potten rack. Kontroller at du har all den maskinvaren du trenger. Besøk din lokale Oppussing butikken for erstatning hardware hvis noen mangler.

2 Bruk en stud finder for å finne takbjelker i området der du ønsker å henge pot rack. Markere posisjonen av bjelkene med en blyant. Husk at du vil trenge om lag 43 inches hengende plass for din lastet pot rack. Bestem om du vil henge stativet i retning bjelkene løpe eller vinkelrett på dem og sørge for at avstanden er hensiktsmessig.

3 Spor pot rack på papp. Bruk malen til å merke de nøyaktige posisjonene for skruene.

4 Bor pilothull gjennom gips og inn takbjelker. Sørg for å bruke vernebriller for å hindre potensiell øyenskader fra fallende gjenstander.

5 Installer lange og solide kroker ved å skru dem inn i takbjelkene. Space krokene slik at kjettingene henger i en liten vinkel.

6 Hang kjøkkenet pot rack kjeder fra krokene. Sjekk nøye for å være sikker på at det er solid før hengende potter på kjøkkenet rack.

Hint

  • Når henger en veggmontert kjøkken rack, sørg for å sikre den direkte inn i veggen stenderne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com