Hvordan Cap en icemaker Tilførselsrøret

August 21

Noen foretrekker å fjerne isen maker i sine kjøleskap for å skape mer fryserom i rommet forlates med isen gjør mekanismen. Dette innebærer frakobling og stenge av vanntilførselsledningen og lokking av enden av røret for å forhindre drypping. Hvis ismaskin trenger reparasjon, gjelder samme prosedyre for å stenge av tilførselsledningen. Hatten for en tilførselsledning kommer vanligvis med monteringssett ismaskin, men hvis du ikke lenger har en cap, erstatninger er tilgjengelig på hardware og Oppussing butikker.

Bruksanvisning

1 Trekk kjøleskapet ut fra veggen og koble apparatet for å unngå elektrisk støt.

2 Vri ventilknotten med klokken på vanntilførselsledningen bak kjøleskapet for å stenge av vanntilførselen til ismaskin. Ventilen knott kan også være plassert under kjøkkenbenken der tilførselsledningen kraner inn i hoved VVS.

3 Skru den roterende kontakten på enden av tilførselsledningen der den festes til kjøleskapet og trekke av linjen.

4 Sett plast linje hetten inn i enden av tilførselsledningen og vridning med klokken for å installere. Selv om tilførselsventilen ved et uhell slått på, hindrer hetten vann fra spyr hele kjøkkenet mens linjen er koblet fra kjøleskapet.

Hint

  • Uavhengig av ditt kjøleskap modell, vanntilførselsledningen og hetten er standard deler som arbeider med universell erstatninger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com