Hvordan Design babyrom

October 29

Å designe en baby rom kan være en veldig spennende opplevelse for nye foreldre. Enten du har en gutt eller jente eller venter på å bli overrasket ved fødselen for å finne ut barnets kjønn, er det finnes utallige design som du kan bruke for din barnehage. I tillegg må du ta hensyn til sikkerhet bekymringer for barnet ditt og dine egne behov i hele rommet for å gjøre enkle ting som en bleie endre enklere.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for et tema for barnerommet. Ta hensyn til barnets kjønn (hvis kjent), eller hvis sex ikke er kjent, velge et tema som vil fungere for begge. Du kan velge mellom forskjellige figurer, hold deg til en fargepalett eller velge et tema som et sirkus, hav tema eller nautisk tema, for å nevne noen.

2 Velg flere forskjellige lakkfarger som passer med rommets tema. Purchase prøver hos din lokale jernvarehandel, og prøve dem ut på veggene i babyens nye rom. Prøver ut flere farger vil hjelpe deg å begrense ditt valg.

3 Maling rommet i den fargen du har valgt. Du kan bruke designer teknikker for å male rommet, for eksempel svamp maling eller maling striper eller andre design på veggene. Sett ned en plastduk over gulvet for å unngå søl på gulvet, og bruke malerens tape rundt kantene for støping og tak.

4 Bestem om du må kjøpe nytt teppe for rommet, eller --- hvis du har tregulv --- hvis du ønsker å plassere et stort område teppe i rommet. Tregulv tilbyr fordelen av å være lett rengjøres, mens tepper kan felle smuss enkelt. Men tepper gir ekstra beskyttelse for barnet ditt når han blir gammel nok til å gå og utvikler sine motoriske ferdigheter. Polstringen fra teppet vil bidra til å forhindre skader.

5 Purchase baby møbler for rommet. Prisene kan variere mellom $ 400 til $ 2000 for en barneseng, madrass, stellebord og dresser. I tillegg sjekke sikkerheten av hvert element, spesielt Cribs. Når du kjøper en barneseng, sjekk jevnlig for minner og sikkerhetsrisikoer forbundet med det, og registrere ditt kjøp hos produsenten, så det vil varsle deg direkte om eventuelle tilbakekallinger.

6 Kjøp sengetøy på rommet for å matche temaet for ditt valg. Mange sengetøy sett vil også komme med en matchende sett for lamper, gardiner og andre dekorasjoner for rommet. Du kan kjøpe disse for å matche settet, eller matche din egen til rommet.

7 Hang blackout nyanser eller gardiner i rommet. Dette vil bidra til å holde rommet mørkt for dagtid naps og hjelpe den lille sove lenger.

8 Ordne møbler i rommet. Plasser crib nær døråpningen, men vekk fra vinduer for sikkerhetsmessige grunner. I tillegg plasserer stellebord / pad på et sted som er nær der du vil ha bleie bøtta plassert. Du kan også være lurt å holde stellebordet / pad i nærheten av skapet for å gjøre det enklere å finne klær når dressing barnet ditt.

9 Ordne andre sikkerhets elementer i rommet. Legg alle deksler på stikkontakter, legge til noen padding til skarpe hjørner, legge til nødvendig dørhåndtak deksler til dørene, og plassere en holder på strengen for nyanser / persienner. Disse holdere vil holde strengen opp høyt nok til at barnet ikke vil være i stand til å nå det, men du vil fortsatt kunne lett flytte den opp og ned etter behov.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com