Hva trenger jeg å vokse Conifer Seeds?

October 29

Hva trenger jeg å vokse Conifer Seeds?


Bartrær produserer kjegler, som er forseggjorte beholdere for sine frø. Samle kjegler av furu, gran og furu i løpet av høsten, når bladene på bunnen av kjegler begynner å åpne og frøene modner. Se mellom skalaer av kjegler for å finne frøene. Plasser kjegler i en stor tallerken; frøene vil slippe ut som kjegler tørre og krympe litt.

Kald

Nature utsetter frø av bartrær til kalde temperaturer hele vinteren før frøene spirer neste vår. Noen varianter av bartrær vil ikke spire hvis ikke deres frø er utsatt for kulde. Eldre frø av andre varianter vil spire lettere hvis de utsettes for kulde først, eller "lagdelt" som bransjen kaller det.

Sug frø over natten i varmt vann. Drain, tørk og legg i en krukke sammen med fuktig vermikulitt eller torvmose. Sett glasset i kjøleskapet, ved temperaturer over frysepunktet, men under 45 grader Fahrenheit. Tillate dem å stratifisere for en til fire måneder før planting.

økende Mix

Plant bartrær frø i jord-mindre voksende mix i enkelt 2-tommers potter eller små tre leiligheter ca 3 inches dyp. Bruk en kombinasjon av torvmose og vermikulitt eller torvmose og perlite. Dette jord-mindre voksende blandingen inneholder ingen bakterier, som kan føre til sopp sykdom som heter demping av, noe som er alltid dødelig.

Beskyttelse

Gi beskyttelse for de unge frøplanter. Sett den voksende containere på et beskyttet sted, vekk fra harde vindene og beskyttet mot kraftig regnvær. Sett dem under et tre eller under en klut strukket mellom to innlegg. Du kan også sette dem i en kald ramme, men at toppen er fortsatt åpen i sommermånedene så spirene ikke steke i sommervarmen som forsterkes av glass toppen av den kalde rammen. I alvorlige vinterområder, sette dem i kulden ramme for vinteren, men dekk dem med et ekstra beskyttende mulch.

To år

Transplant spirene til en gallon beholdere eller i bakken i en barnehage seng når de vokser fra sine opprinnelige beholdere eller når de mengden hverandre i leiligheten. Dette vil vanligvis skje om seks til tolv måneder etter spirende. Grow dem i gallon beholdere eller barnehage seng før de er 2 år gammel. Befrukte dem annenhver uke med en vannløselig gjødnings blandet ved halvparten av styrken som er anbefalt av produsenten gjødsel. Transplantere dem inn i sin permanente plassering når de er 2 år gammel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com