Vil Lemon Juice Spray Bryt Flea Life Cycle?

November 18

Vil Lemon Juice Spray Bryt Flea Life Cycle?


Varmt vær markerer starten på loppesesongen, en fryktet tid på året for mange kjæledyr eiere. De små parasitter hjemsøke våre kjæledyr og invadere våre verft og hjem, reprodusere i et hurtig tempo. Kjemiske plantevernmidler er effektive, men kan etterlate toksiske rester som kan skade mennesker og dyr. Naturlig loppe mordere, som sitronsaft, er også effektive i kampen mot lopper.

Flea Life Cycle

Lopper lever et kort liv, overlevende for litt over et år, og så lite som en uke hvis de ikke kan finne en passende måltid av blod. En voksen hunn loppe kan legge opptil 20 egg daglig. Eggene klekkes i to uker eller mindre, produsere loppe larver som utvikler seg til modne lopper i etapper som tar opptil åtte måneder. Lopper foretrekker varme, fuktige miljøer med temperaturer på 70 F eller høyere. Nøkkelen til å loppe kontroll er å bryte denne livssyklusen og drepe av lopper og deres avkom.

D-Limonene

D-limonen er en sitrus utdrag hentet fra sitron. Dette ekstrakt er brukt i loppe kontroll sjampo, skyllinger, tonics og spray. Når d-limonen kommer i kontakt med lopper eller loppe larver, den dekker kroppen. Som det sitter på kroppen, løser opp ekstrakt voksaktig beskyttende belegg på loppene. Dette hindrer loppene fra å holde på fuktighet og raskt tørker og dreper lopper.

Typer av Sprays

Sitronsaft spray automatisk inneholder d-limonen ingrediens. Disse spray kan kjøpes i dyreforsynings eller naturlige matvarer butikker eller gjort hjemme av enkle ingredienser. Sitronsaft spray kan brukes i hjemmet eller direkte på kjæledyr uten å skade dyr eller noen mennesker som bor i hjemmet. Sprøyting på kjæledyr bør være grundig, men konsentrert på områder som ører, hode og nakke. De spray kan også brukes utendørs, men kan ha negativ effekt noen planter den berører. I stedet fokusere utendørs sitronsaft sprøyting på hardt underlag, skitt eller børste hauger og utemøbler.

Andre Lemon alternativer

D-limonen ekstrakt er også funnet i sitrus essensielle oljer og skreller. Resultat en sitronskall ved å gjøre små kutt i den, og kaste skreller rundt uteområder å drepe og frastøte lopper i disse områdene. Gni eller legge noen dråper sitron eterisk olje til møbler, under møbler, på kjæledyr krage og sengetøy og inn trim arbeid og treverk i hjemmet. Vær forsiktig med å bruke eteriske oljer rundt katter som de har negative reaksjoner på eteriske oljer, inkludert død.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com