Hvordan få spy flekker ut av Carpet

November 19

Hvordan få spy flekker ut av Carpet


Spy flekker er en del av livet med barn eller kjæledyr. I tillegg kan syke voksne uhell spy på teppet når de ikke kan gjøre det til badet. Får spy flekker ut av teppet kan bli et ork, som skrubbing er skadelig for teppet. Derfor er det viktig å rydde opp spy på teppet med en gang. Dette er fordi når spy sitter det blir en vanskelig stoff. Fjerne spy etter en stund kan skade fibrene i teppet og la varig teppe ødeleggelse.

Bruksanvisning

1 Rydd opp overflødig oppkast umiddelbart. Hvis det er mulig, er det viktig å fjerne stående oppkast med en gang. Blot flekken med to eller tre papirhåndklær. Hvis du må gni, gjør det forsiktig. Bruk ekstra papirhåndklær for å plukke opp de resterende oppkast.

2 Spray teppet flekkfjerner i et umerkelig område, for å teste for endringer i teppet farge. Bruk Eliminator Carpet Spot & Stain Remover, Oxy Clean Carpet Spot Stain Remover eller et tilsvarende produkt. Vent i omtrent tre minutter for å sjekke tilstanden før du fortsetter.

3 Fyll bollen med dampende vann. Dunk svampen i bollen. Vri overskuddet av vann ut. Blot området for å få plass fuktig. Skyll svampen og blot flekken igjen.

4 Spray omtrent fem eller seks spruter av teppet flekkfjerner på spy flekken. Les spesifikke instruksjoner på teppet renere av ditt valg. Vanligvis vil du la fjerner på teppet for omtrent åtte minutter.

5 Blot spy flekken igjen med fuktig svamp. Dypp en svamp og gjenta prosessen tre eller fire ganger. Trykk på flekken godt å få spy ut av teppet.

6 Bruk håndkle for å tørke området på teppet. Igjen, ikke gni, da dette kan skade fibrene. Blot hardt for å få opp så mye væske som mulig. Legg håndkle løst over området og avslutt la det lufttørke.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com