Slik fjerner Minwax PolyShades Fra vinduskarmen min

November 19

Slik fjerner Minwax PolyShades Fra vinduskarmen min


Minwax PolyShades er en merkevare av ett-trinns beis som gjelder trefarge og en beskyttende polyuretan belegg i ett enkelt trinn. Den olje-baserte produkt kan påføres på en hvilken som helst treoverflate, inkludert tre vinduskarmene. Hvis vinduskarmen blir ripete eller snusket, fjerne flekken og overmaling det eller bruke en annen maling helt. Fjerne gamle Minwax PolyShades finish er oppnådd med hvilken som helst standard maling eller lakk remover.

Bruksanvisning

1 Spread plast tarps over gulvet under vinduskarmen for å hindre at malingsfjerner fra å skade den. Påfør malerens tape til tilstøtende tre trim og vinduet. Løft vinduet, hvis det er mulig, for å hjelpe ventilere røyk utendørs.

2 Sett på vernebriller og gummihansker for å beskytte deg mot sterke kjemikalier i stripper.

3 Åpne en boks med gel-basert maling stripper og sett en pensel i den. Påfør stripper til tre vinduskarmen rikelig til alle de fargede delene er dekket i et tynt lag.

4 Les instruksjonene på malingsfjerner kan for å finne ut hvor lenge gel må sitte og vente på riktig tid. Noen strippere kan ta opp til 20 eller 30 minutter for å fungere.

5 Plasser en plast sparkel i vinduskarmen i en 45-graders vinkel og skyv den forover for å skrape av gel og beis. Rist det fjernede materiale inn i en bøtte for å samle den og gjenta prosessen for å fjerne en stor del av gelen som mulig med sparkel.

6 Scrub noen trange sprekker i vinduskarmen med en fin-grade stålull for å fjerne eventuelle rester av beis.

7 Fyll en ren bøtte med en liter vann og 1 ss. av et sterkt vaskemiddel. Sett inn en skrubb børste eller svamp i blandingen og skrubb i vinduskarmen for å fjerne alle spor av malingsfjerner.

8 Tørk vinduskarmen tørr med et håndkle. Deretter suge en klut i maling tynnere og tørk alle deler av vinduskarmen med det.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com