Luxury Kitchen Ideas

October 25

Luxury Kitchen Ideas


Hvis du elsker å lage mat og underholde og ha ekstra penger til å synke inn i ett rom i huset, kan investere i et luksuriøst kjøkken betale kvalitet-of-life utbytte i årene som kommer. Enten du skal bygge din drømme kjøkken fra grunnen av - med ikke spart - eller bare ønsker å tilbringe en uventet bonus å oppgradere eksisterende kjøkken, velger luksus kjøkken funksjoner som du faktisk vil bruke.

Kaffebar

Designe et kjøkken kaffebar kan måle seg med selv de mest fancy kaffebar. Start med en kvalitet granitt counter eller et oppbevaringsskap håndlaget av gjenvunnet låven tre. Legg en high-end kaffetrakter. Kaffetrakt du velger vil avhenge av din smak og preferanser - enten du liker å ta tid i morgen for å lage et gourmet cappuccino med fersk bakken bønner og skummet melk, eller om du heller vil trykke på en knapp, stikke en kopp under en tut, og lese avisen mens du venter på kaffe. Accessorize med en jeksel, bokser fulle av kaffebønner, et brett med søtstoffer (inkludert sukker, honning, agave nektar, og kunstig søtningsmiddel), tykke porselen krus, og en mini-kjøleskap lager med melk og fløte.

Granite Island

Pryde kjøkkenet med en viltvoksende granitt øya, spesielt hvis du tilbringer mye tid på kjøkkenet matlaging fancy måltider eller hjelpe barna med lekser. En CNNMoney.com artikkel kalt "Love the Home You & # 039; re stakk med" ". Robust underlag som betong og rustfritt stål" råder investere i kjøkken overflater med klassisk stil, unngå Islands er ofte utstyrt med en rad med avføring som glir under en overhengende leppe når den ikke er i bruk. Typiske luksus øya funksjoner inkluderer en ekstra vask, en skjult oppvaskmaskin, en vin rack, god lagringsplass, og til og med en ekstra ovn.

Vedfyrt ovn

Import ekte italiensk smak med en vedfyrt ovn, perfekt for baking pizza, brød, calzones, rundstykker, og mer. Mens en vedfyrt ovn kan få plass i en stor luksus innendørs kjøkken - spesielt hvis kjøkkenet er designet og bygget fra grunnen av - en BobVila.com artikkel kalt "Rimelig Alternativer til Luxury must-haves" sier at vedfyrte ovner ferdig i murstein, fliser eller stein ofte danne knutepunkter for deluxe utendørs kjøkken på luksuriøse eiendommer. Utvid kjøkken utendørs med en vedfyrt ovn, en velholdt kjøkken hage, et bål, en dyp dobbel vask vask, masse counter plass, og en cushy sittegruppe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com