Varianter av Cymbidium Orchid Cut Flower

October 23

Varianter av Cymbidium Orchid Cut Flower


Cymbidium orkide varianter er verdsatt som holdbare snittblomster for sin skjønnhet og variasjon av form og farge. Slekten Cymbidium er en av 52 eviggrønne arter i Orchidaceae familie, og det er mange sortar i den. Kommersielt tilgjengelige cymbidiums er oftest hybrider av flere arter. Single-arter cymbidiums er sjeldne, men kan sees i botaniske hager. Cymbidium orkideer vokser godt i varme, tempererte klima, men også tilpasse seg kjøligere temperaturer. De er enkle å vokse og det er mange varianter å velge mellom.

Cymbidium Parishii

Hvite blomster med mørk rød marmorert blotching på sin nedre petal skille denne moderat store cymbidium variasjon. Blomstene er 2 1/2 til 3 inches tvers på lang, overordnede stengler. Alle cymbidiums har tykke, voksaktig kronbladene som står for deres langvarige blomster. De fungerer best i høy, men indirekte sollys og er godt egnet til beskyttelse av et stort tre baldakin. Husholdnings temperaturer mellom 65 og 70 grader Fahrenheit er ideelle, men cymbidiums er i stand til å tåle korte perioder med kaldt uten å ta skade.

Cymbidium Lowianum

Cymbidium lowianum er en rekke ofte brukt i kultivering av hybrider. Det er en moderat størrelse plante med overordnede pigger som bærer 15 til 18 blomster. Blomstene har middels grønne kronblad og begerblad, ofte med en bronse overlegg. Jo større nedre kronblad kjent som labellum er hvit med en rød V-form. Cymbidiums dyrkes i en gryte fylt med chips av bark, steiner, trebregne fiber eller annet løst pakket materiale som tillater røttene å være godt luftet. Sine røtter råtner og dør i normal potting jord.

Cymbidium Bicolor

Denne hybrid Cymbidium arter er innfødt til Sri Lanka og Sør-India. Den blomster januar til mars med 1- til 3-tommers rødbrun og hvit stripete, fruktige-duftende blomster. Det er mellom fem og 26 blomster til en stengel. Bladene er tykke og stive og dens naturlige habitat er en uthult trestamme. Å vokse dette cymbidium hjemme, må temperaturen slipp på kvelden være minst 10 grader, særlig om høsten og vinteren når det begynner å spire. Orkideer trenger de fuktige forholdene som tilbys av et brett med småstein og regelmessig misting med en håndholdt sprøyte.

Cymbidium Canaliculatum

Det er flere fargevarianter innenfor denne orkide arter variasjon. Fargen varierer fra grønn til mørk brun og nesten svart; noen typer er spraglete. Det er innfødt til vestlige Australia, men er tilgjengelig fra orkide spesialister. Den canaliculatum varianten har tykke blader og dens eget habitat er i åpne områder. De mørke fargede blomster vokse 13-60 per stilk, avhengig av størrelsen av hver blomst. Cymbidiums trenger minst seks timer med lys per dag. De gjør det bra i en sør- eller østvendt vindu i kalde vintre og ute under et tre i løpet av sommeren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com