Ideer for å dekke en Wood Bokhylle

August 26

Ideer for å dekke en Wood Bokhylle


Bokhyller trenger ikke alltid å være malt eller beiset. Dekorer en vanlig bokhylle å koordinere med utformingen av rommet. Det er mange forskjellige medier å velge mellom, inkludert stoff av nesten alle tekstur, papir som bakgrunnsbilde, kontakt papir eller avis og metall i en rekke stilarter.

Stoff

Dekker en bokhylle med stoffet er raskt og enkelt. Fabric valg spenner fra bomull utskrifter, grove vever, fuskepels eller vinyl og lær. Stoff kan stiftes på bokhylle eller limt på, selv om stifting er et godt valg siden det gjør at designen skal endres til en annen stil eller farge relativt enkelt. For å dekke med stoff, måle bokhylle dimensjoner før du kjøper stoff. Klipp stoff i paneler som passer til hver seksjon som skal dekkes og stift på plass.

Papir

Dekker en bokhylle med papir krever vanligvis lim. Hvis tapet er valget, bruke tapetlim. Hvis kontakt papir er valgt, er ingen lim nødvendig, så kontakt papir er selvklebende; bare skrelle og stokk. For å lage en collage av avisen gave papir, kjøpe et spesielt lim for dette formålet, som er tilgjengelig på de fleste båter butikker. Mål dimensjonene av bokhylla før du begynner prosjektet å sikre at du har nok materiale til å fullføre jobben.

Metall

Ved hjelp av metall til å dekke en bokhylle kan legge til en moderne eller middelalderske aspektet til rommet, avhengig av finish. Metal Innredningen er tilgjengelig i et bredt spekter av stilarter. Det er nett eller tråd ark, glatt ark som tinn, hamret metall farget for å ligne kobber, sølv eller gull, og pregede metallfliser. Metal er et vanskelig medium å jobbe med, og tilpasset arbeid krever vanligvis en spesiell skjæreverktøy. Metall kan spikres, stiftes eller skrues på bokhylle, avhengig av type og stil. I noen tilfeller, for eksempel for tynne folier, lim kan benyttes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com