Lye Såpe & Jock Itch

October 10

Lye Såpe & Jock Itch


Ulike hudsykdommer krever ulike såper. Ingrediensene i såpeproduksjon og tilsetningsstoffer benyttet i mange såper og vaskemidler kan ha overraskende effekter, både gode og dårlige, på ulike hudsykdommer, inkludert jock kløe.

Kjemi

Såpe er et resultat av en kjemisk reaksjon når lut, fett eller oljer, og vann kombineres. Derfor er lut nødvendig for å gjøre såpe, men det er ingen lut igjen i den ferdige såpe. Luten og olje molekyler samhandle med hverandre og kombineres for å danne det nye stoffet: såpe. Derfor er lut brukt i såpeprosessen ikke irritere skrittsopp fordi, når prosessen er fullført, lut i sin opprinnelige kaustisk skjemaet har blitt forandret til såpe.

betraktninger

Jock Itch er forårsaket av en sopp som foretrekker fuktige, varme områder. Ved hjelp av en såpe laget med tea tree olje kan bidra til å redusere eller eliminere skrittsopp. Noen hevder å bruke anti-flass shampoo på det berørte området hjelper også. Skyll og tørk grundig med et mykt håndkle til å gjøre området ugjestmilde til skrittsopp.

Advarsel

Mens jock kløe er forårsaket av en sopp, og derfor er behandlet med anti-sopp kremer, salver eller ingredienser, kan noen såpe tilsetningsstoffer irritere skrittsopp videre. Såper med tunge parfyme, fargestoffer eller deodoranter lagt bør unngås av dem som lider med skrittsopp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com