Hvordan Farm et stykke land

November 4

Ifølge statistikk fra United States Department of Agriculture, var det mer enn 2 millioner oppdrettsvirksomhet i USA alene i 2008. For mange mennesker som nettopp har anskaffet sine første mål dyrket mark, begynner prosessen med oppdrett kan være overveldende. Vellykket oppdrett et stykke land krever utholdenhet og hardt arbeid, men enda viktigere, det krever at du utvikler en klar plan.

Bruksanvisning

En Bestem hva slags oppdrett du ønsker å gjøre på land. Du kan velge fra et stort utvalg av oppdrettsvirksomheten, herunder åkervekster (vekster som soyabønner, fôr korn eller bomull), grønnsaker (heve matvekster som poteter, tomater og paprika), frukthager (frukttrær som epler og pærer) , blomster (enten for avskårne blomster, pryd for hager, eller potteplanter) eller til og med husdyr. Bestem deg for hvor dine interesser ligger, samt hvilken type oppdrett som ditt land er best egnet: For eksempel, hvis du har landet på at den forrige eieren brukes for Landbruk, kan du finne overgangen mykere hvis du fortsetter i samme rute .

2 Definer dine oppdrett mål. Ønsker du å produsere gården produkter bare for din egen familie til å bruke eller er du håper å gjøre en fortjeneste? Har du andre off-farm inntekt eller er du planlegger å bruke inntekter fra oppdrettsvirksomheten som viktigste inntektskilde? Snakk med andre familiemedlemmer for å være sikker på at de dele dine oppdrett finansielle mål, spesielt siden det kan ta en betydelig økonomisk utlegget.

3 Avgjør om du foretrekker å dyrke økologisk eller kommersielt. Ifølge Extension.org krever økologisk landbruk deg å produsere gården avlinger og produkter naturlig (uten å bruke kunstige kjemikalier) samtidig forbedre din gårdens naturressurser ved hjelp av forvaltningspraksis som forbedrer ditt land, som for eksempel vekstskifte og jordvern. Kommersielle eller ikke-økologisk jordbruk praksis tillate deg å bruke plantevernmidler og kunstgjødsel for å kontrollere skadedyr og ugress i feltene.

4 Acquire de verktøyene du trenger for oppdrettsvirksomheten. Avhengig av hvor mye land du har og hva slags oppdrett du planlegger, må du kanskje kjøpe en traktor, samt redskaper, for eksempel en planter eller en jordfreser. Hvis du planlegger å høste avlinger uten strøm, så må du skaffe hånd høsting verktøy, for eksempel ljåer og sigder.

5 Hvis det er mulig, starte med bare jordbruk noen få dekar og gradvis øke antall dekar deg gården hvert år, slik at du ikke er overveldet av hvor mye tid og arbeid involvert. Landbruk er en intens jobb, spesielt når du er ny på det.

6 Fortsett å lære nye jordbruksteknikker. I tillegg til å bruke bøker og internett som referanseverktøy, finne en erfaren bonde som er kjent med den type oppdrett du har valgt, og kan være en mentor for deg. Delta på oppdrett konferanser regelmessig og bruke ditt fylke Cooperative Extension kontor som en ressurs, også.

Hint

  • Ved utvikling av planen, være grundig. Gode ​​steder å starte er ditt fylke Cooperative Extension kontor og land grant universitet. Også rådføre deg med noen godt bevandret i å skrive forretningsplaner, sette opp en virksomhet og strukturering finansiering hvis du investerer betydelige summer og / eller håper å gjøre en fortjeneste fra oppdrettsvirksomheten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com