Høst og vinter blomsterplanter

November 4

Høst og vinter blomsterplanter


Blomstrende planter legge et snev av farge til skiftende landskap av høsten og vinteren. Mens folk flest vanligvis tenker på blomster som en våren eller sommeren forekomst, er det en rekke av blomstrende planter som blomstrer i de kalde årstider. Hvis du er ute etter å forlenge floral skjønnhet hagen din, er det en rekke alternativer. De fleste planter som blomstrer på høsten eller vinteren tåler frost og snø veldig godt.

Vernal Witchhazel

Hamamelis vernalis, eller Vernal witchhazel, blomster på slutten av vintermånedene. Blooms er enten rødt eller gult på denne tette busk som vokser opp til 10 fot høy. I landskapsforming, er dette anlegget som vanligvis brukes i skjermer eller vindfang. Nye blader er lilla og slå gyllen gul i høst.

krysantemum

Krysantemum, eller mødre for kort, er et populært blomstring fall plante. Planten blomstrer i høst fordi lange perioder med mørke er nødvendig for å produsere blomster. Planter varierer i høyde fra 1 1/2 til 3 fot. Blomst farger varierer og inkluderer nyanser av gult, bronse, rosa, lilla, burgunder og hvitt.

hellebores

Hellebores er en familie av blomstrende vinter planter som inkluderer julerose og fastetiden rose. Regnes stauder, plantene blomstrer gjennom hele vinteren. Til tross for navnet, plantene er ikke roser, men tilhører samme familie som issoleie. Flower farger inkluderer lavendel, hvit og rosa.

Blåskjegg

Caryopteris, eller Blåskjegg, er en urteaktig flerårig plante som produserer små blå blomster. Planten trives i direkte sollys og fungerer godt som en grense plante. Plant høyde varierer fra 3 til 4 fot. Blå blomster dukke opp tidlig i høst og vare i ca to måneder.

blomstring Quince

Den blomstrende kvede er en type busk som blomstrer i slutten av vinteren og tidlig på våren. Dette løvfellende planter vokser 6 til 10 fot høy. Blomstrende kveder trives i full sol og produsere oppblomstringer av rød, hvit og rosa. Blooms dukke opp på busken før nye blader.

Black-eyed Susan

Rudbeckia hirta, eller svart-eyed Susan, er en av de mest vanlige amerikanske villblomster. Blooms typisk dukke opp i sommer og sist hele høstsesongen. Blomster er gul med et mørkebrunt sentrum og lage en fargerik tillegg til blomsterhager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com