Hvordan bygge en slat Wood Bench

October 13

Hvordan bygge en slat Wood Bench


Å ha et sted å sitte kan slå bakgården til en oase av velvære. I stedet for å sitte på pre-produsert stoler, men å plassere en benk i hagen er en flott måte å legge til en naturlig touch til din hage. En slat benk vil gi deg en fin flat overflate som vil gi sitteplasser, men ikke sperrer utsikten av hagen din på noen måte.

Bruksanvisning

1 Place to stykker av 36-tommers 2-av-fire og to stykker av den 20-tommers 2-av-fire i et rektangel med to-tommers sider av platene hviler på bygningen overflaten. De lengre brikkene skal være mellom de kortere og presset til ytterkantene. Skru disse delene sammen ved kjøring av treskruer gjennom de kortere stykker av 2-av-fire til endene av de lengre.

2. Mål langs innsiden av den lengste siden av trerammen 1 tomme, og lage et merke. Legg et stykke 18-tommers 1-by-1 på innsiden av rammen på den mark. Skru en-for-en til rammen ved å drive en skrue gjennom 2-til-4-rammen inn i en-etter-en.

3 Gjenta trinn 3 for de resterende bitene av en-for-en, noe som gjør at de er adskilt en tomme fra hverandre og festet til innsiden av rammen med en skrue gjennom 2-til-4 inn i kantene av hver del.

4 Legg et stykke 18-tommers 2-av-fire på bygningen underlag slik at fire-tommers side er ned. Plassere to stykker av 15-tommers 2-av-4 på toppen av en 18-tommers brikke slik at de er vinkelrett på den 18-tommers brikke og og stikker rett opp. Skru disse brikkene sammen ved å kjøre to skruer fra bunnen stykke inn i kanten av de 15 tommers biter. Dette er et utgangspunkt for en benk.

5 Gjenta trinn 4 og bygge to flere base brikker på samme måte.

6 Plasser topplaten på flatt underlag opp ned slik at lamellene er på bygningen overflaten. Plasser en av basisstykkene i rammen ved hver ende av benken. Skru grunn stykker til rammen ved hjelp av skruing gjennom 2-til-4 i rammen og inn i basis stykke ben.

7 Mål 18 inches langs langsidene av rammen og lage et merke. Plasser tredje base stykke inn i rammen på dette merket. Skru den til rammen ved skruing inn i 2-av-fire av rammen og inn i benene. Snu benken å sitte på den.

Hint

  • Hvis du ønsker benken for å matche utseendet av hagen din, bør du vurdere farging det en farge som vil bringe ut naturlig tre og kompliment hagen din farger og personlighet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com