Hvordan bygge Storage for fiskeutstyr

November 12

Hvordan bygge Storage for fiskeutstyr


Fiske er en hobby som millioner av mennesker nyte. Det store problemet med fiske den store størrelsen på utstyret som trengs for å nyte denne siste tiden. Ofte kan utstyret havne plassert i en garasje et sted hvor det kan bli tangled og helt uorganisert. Hvis du ønsker å organisere fiskeutstyr, bør du tenke på å bygge ditt eget fiske kabinett. Et skap som dette kan bygges ut av kryssfiner for en minimal kostnad.

Bruksanvisning

Kutte treverk

1 Legg et stykke av 4 fot med 8 fots kryssfiner på et flatt underlag. Mål en fot i fra en kant til sentrum langs 8 fot side og lage et merke. Plasser hjørnet av snekker torg på den mark, og legg den flatt på bordet. Tegn en 6 tommers linje fra at merket mot midten av brettet langs kanten av plassen.

2 Mål 5 fot 5 inches fra slutten av det første merket, mot midten av brettet og lage et merke. Plasser 6 fot stykke av en-av-to, slik at en og foreta en linje mellom enden av den første linje og merket som er vinkelrett på den første linje og parallelt med åtte fot side.

3 Plasser hjørnet av snekker torg på slutten av den andre linjen og legg den flatt. Tegn en 6 tommers linje fra hjørne bort fra den andre linjen i en "L" -form. Plasser 6 fot stykke av 1-by-2 i slutten av denne tredje linjen og trekke en linje vinkelrett på tredje til kanten av brettet (motsatt kant fra der du startet). Kutt ut denne "L" formet mønster. Gjenta dette for en annen av 4 fot med 8 fot finérplater.

4 Kutt stykke 2-by-4, slik at det er 2 fot lang. Skjær en av dine brikker av 4 fot med 8 fots kryssfiner slik at det er 84 inches med 25 1/2 inches.

5 Plasser den gjenværende stykke kryssfiner på et flatt underlag. Fra det ene hjørnet, måle 6 inches mot midten og lage et merke. Plasser snekker torg på den mark og trekke en 3/4 tommers linje vinkel fra kortsiden og parallelt med langsiden. Flytt torget slik at hjørnet er på slutten av 3/4 tommers linje og tegne en 6 tommers linje i samme retning mot den motsatte enden av brettet fra der du startet. Flytt torget igjen og tegne en to fot linje vinkel fra 6 tommers linjen du nettopp tegnet. Flytt torget og trekke et 6 tommers linjen tilbake mot langsidene. Flytt torget og trekke en annen 3/4-tommers linje vekk fra kortsiden og deretter trekke en rett linje tilbake til kanten av 8 fot side. Skjær denne "T" -form med sagen.

6 Skjær et stykke kryssfiner som er 24 inches med 18 1/4-inches ut av brikken du klippe "T" ut av. Også klippe et stykke av 3/4 tommers kryssfiner som er 2 fot med en fot ut av dette kryssfiner. Drill 4 jevnt mellomrom hull (det vil være en tomme mellom hvert hull) skjønt stykket 2 fot 1-by-6 med hullsag

Sette det sammen

7 Plasser stykke 84 inches med 25 1/2 inches kryssfiner på et flatt underlag. Dette er på baksiden av skapet. Plasser en av "L" former man kuttet på toppen av bakstykket, slik at det er vinkelrett på ryggstykket og mot den ene av kantene. Dette er en side av skapet. Skru disse brikkene sammen med ved kjøring i 2 tommers skruer gjennom bakstykket inn i siden stykket. Skruene bør settes 6 inches til en fot fra hverandre. Gjenta dette for den andre siden stykket for å danne en "U" -form. Bunnen av skapet vil være "bunnen" av "L" formet sider.

8 Plasser stykke 2 fot av en fot 3/4 tommers ply tre som du tidligere kuttet i mellom skapsider, slik at det er mot bakstykket og selv med "bunnen" kantene av skapet. Skru dette stykket inn i skapet rammen ved kjøring 2 tommers treskruer gjennom tilbake og sidestykker. Skruene skal være 6 inches hverandre.

9 Stå kabinettet opp (brikken du bare plassert er den nederste. Plasser "T" stykke kryssfiner du kutte på toppen av "L" vantet. Dette vil være en hylle hvor fiskestenger vil hvile. Skru denne inn kabinettet ved kjøring 2 tommers skruer fra toppen av sokkelen inn i den del av sidestykkene er det hviler på, og inn i bakstykket.

10 Mål 6 inched fra toppen av hyllen opp mot toppen av skapet og lage et merke. Dette er plasseringen av 2 fot stykke av en-av-to som vil holde fiskestenger. Plasser dette stykket i mellom sidestykke. Skru den på plass med to tommers treskruer drevet om sidene og bak.

11 Tiltak 3 inches fra toppen av det åpne området nederst til sal bunnen av kabinettet og 3 inches fra bunnen av det åpne området mot toppen. Dette er stedet for hengslene på underskap. Plasser hengslene på disse merkene og skru dem på plass med en tommers treskruer.

12 Fest stykke 2 fot av en fot 7 tommers kryssfiner til hengslene for å skape en skapdør. Plasser håndtaket på skapdøren, slik at det er motsatt hengslene. Lukk skapdøren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com