Hjem Utbedring Tips for rengjøring såpe avskum fra en dusj

November 13

Nesten alle med en dusj har hatt et problem med såpe avskum på ett eller annet tidspunkt. Kommersielle, kjemiske baserte rengjøringsprodukter gjøre jobben, men de kan inneholde skadelige damper eller stoffer et familiemedlem kan være sensitive for, og generelt de er ikke bra for miljøet. Den gode nyheten er at det finnes alternative metoder for å lykkes med rengjøring såpe avskum med produkter du sannsynligvis har i huset ditt.

Spray og tørk

En enkel 50/50 løsning av eddik og vann er utmerket for rengjøring dusjkabinetter. Eddik løfter såpe avskum fra bad overflater og er ikke skadelig for porselen eller flis. Hell lik tiltak av vann og hvit eddik i en ny sprayflaske. Spray rikelig på flater, la stå et par minutter for tung bygge opp, tørk rent med en klut.

Rengjøre og desinfisere

For å rengjøre dusjen og desinfisere det på samme tid, kan du bruke hvit eddik og 3 prosent hydrogenperoksid. Hell hver til sin nye sprayflaske (se advarsel). Spray først en og deretter den andre og la dem sitte i et minutt før tørke ren. Denne løsningen kan brukes ikke bare i dusjen, men på alle overflater på badet. Ifølge priceless-home-remedies.com, en "vitenskapelig prøvekjøring på Virginia Polytechnic Institute og State University, sprøyting de to tåke dreper nesten alle Salmonella, Shigella og E-coli bakterier ...."

lim

Få en natron ut av kjøleskapet og la det til å fungere på badet. Først våte dusjvegger. Deretter strø nok natron å danne en lime, skrubb og skyll den med en blanding av vann og eddik.

vanskelige Rings

Du kan utrydde ringer rundt en dusj badekar med en pasta av kremen av tartar og hydrogenperoksid. Påfør lim til ringen, la det stå i en time, skrubb lett og skyll.

Rust Flekker

Mange ganger rust flekker vil samle seg nær avløp og kraner. For å fjerne disse vanskelige flekker, bland sitronsaft og salt, deretter skrubbe. Bytt til en tannbørste når du kommer til vanskelig å nå sprekker.

Advarsel

Ikke bland peroxide og eddik sammen i samme sprayflaske. De vil kombineres for å danne pereddiksyre, som er "irriterende på hud, øyne og luftveier. I tillegg sammen det har en sterk oksiderende potensial, er sterkt etsende og kan eksplodere ved temperaturer 105-110ºC", som det fremgår av nettstedet Priceless-hjemme-løsninger.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com