Vanlige spørsmål om Rørlegger

November 13

Vanlige spørsmål om Rørlegger


Mens den grunnleggende ideen om VVS - vann blir fraktet fra sted til sted via et system av rør - er enkel, vanskelighetene med hvordan et avløp systemet fungerer er ofte komplekse. En rekke faktorer spiller inn en rørlegger systemets ytelse. Rørmateriale, ventiler, vannpumper og tetter alle påvirker hvordan avløp i et hjem eller kontorfunksjoner. Oppstår det ofte spørsmål om rørleggerarbeid problemer.

Hvordan kan jeg forhindre lukt i Mine avløp eller toalett?

Rør under vasken har kurver i dem kalles feller for å hindre lukt fra å komme opp fra badet. Lukt oppstår når fellene tørker opp, så helle vann ned i avløp som avgir lukt å fylle fellen og låse ut lukt. Hvit eddik er også en effektiv deodorizer, så helle hvit eddik ned noen stinkende avløp vil også drepe bakterier og fjerne lukt. Toalett regelmessig for å forhindre lukt buildup og slå på badet fan når du bruker toalettet for å hjelpe ventilere rommet og blåse ut lukt.

Hvordan kan jeg unngå frosne rør?

Med meget kaldt vær, kan vannet i rørene fryse og ekspandere, slik at røret til å sprekke fra økt trykk. Resultatet er lekkasjer og dyre reparasjoner. Rørene er trolig i ferd med å fryse hvis vanntrykket synker, hører du stanger eller knirkende lyder kommer fra rørene som de begynner å trekke bort fra sine ledd og hvis du legger merke til det danner seg is på utsiden av rørene. Når temperaturen faller til ekstreme nedturer, skru på kranene litt for å få en treg drypp går; at vannstrømmen bidrar til å hindre frysing. Dekk rørene med isolerende ermene for å holde på varmen. Hvis et rør begynner å fryse, pakke det inn i en varm vaskeklut og helle varmt vann over vaskeklut for å hjelpe tine opp røret, eller holde en hårføner til røret for å tine isen. Hold kjeller eller andre ledig rom med rør varmere enn 32 grader Fahrenheit for å eliminere risiko for frysing.

Hva kan jeg sette ned min søppeltømming?

Kjør alltid kaldt vann når du bruker søppeltømming, siden fuktighet bidrar til å bryte opp maten, selv når du kaster fett og stor. (Varmt vann vil smelte fett og fett, noe som resulterer i tresko når de koagulerer igjen.) Myk eller sprø rusk som egg skall, kokte gulrøtter, erter, potetmos og små biter av kjøtt vil slipes opp ved avhending og spyles ned i rørene , men harde materialer som bein og kaffegrut vil slites ut rådighet og sløve knivene. Fibermaterialer som mais husks kan også dårlig jam en disposisjon.

Hvordan kan jeg opprettholde min Avløp?

Hell renne renere ned i avløp av dine synker på en ukentlig eller månedlig basis for å hindre tresko fra forming, men unngå å bruke avløp rengjøringsmidler på søppel salg siden det kan skade avhendings komponenter. Hvit eddik vil bidra til å forhindre eller fjerne lukt og du bør unngå å skylle håret i avløpet siden det vil samle seg i rørene og føre til alvorlig tilstopping. Unngå å skylle elementer som papirhåndklær eller tamponger ned i toalettet, siden de kan sette seg fast i rørene og til slutt føre til en tresko. Holde en søppelbøtte ved siden av toalettet bidrar til å hindre deg fra å automatisk spyling elementer som kan skade ditt toalett eller dets rør. Skyll flere ganger hvis du er bekymret for avføring forårsaker en tresko siden flere flush vil holde avfallet beveger seg gjennom systemet samtidig bidra til å bryte den opp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com