Hvordan Fullfør en betong dusj Drain i kjelleren

October 5

Etter å ha kjørt avløp til en dusj område i kjelleren, må du fullføre avløp. Plassere avløpet i betongplaten er ganske grei, men det er noen skritt å ta for å sikre avløpet passer når du har installert dusj pan. Etter disse trinnene vil sikre en riktig passform i årene som kommer. Denne jobben krever noen grunnleggende avløp ferdigheter, men det er ikke noe den gjennomsnittlige hus kan ikke mestre uten praksis.

Bruksanvisning

1 Skjær stigeravløpsrøret til riktig høyde ved å sette dusjen renne montering rundt røret, for å markere hvor den krysser røret, og deretter kutte med en baufil. Eller, hvis du planlegger å installere en morter seng, legge tykkelsen på mørtelen sengen til måling, og kutte røret på dette punktet.

2. Plasser en større 4-tommers seksjon av rør eller en 4-tommers kopling rundt bunnen av røret. Plasser et nivå over koblingen for å sikre at den ikke stiger opp over toppen av betongplaten, og at det er sentrert rundt avløpsrøret.

3 Fyll rundt koblingen med en morter eller ferdigbetong og en sparkel. Tamp ned toppen av fyllingen med et stampeverktøy for å lage en flat og glatt overflate. La dette tørke i 24 timer.

4 Skyv dusjen panne over avløpsrøret. Koble dusjen renne montering på avløpsrøret for å teste passform. Påfør PVC sement rundt avløpsrøret og avløp montering, koble de to og la tørke i fire til åtte timer eller som anbefalt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com