Hvordan lage en elegant stue

September 3

Hvordan lage en elegant stue


Merriam-Webster Dictionary definerer "elegant" som "av en høy klasse eller kvalitet." Design en stue med en elegant tema i tankene å lage en stilig og sofistikert plass i ditt hjem, for å slappe av og stresse ned, samt å underholde venner og familie. Knyt eleganse temaet inn i alle aspekter av rommets utforming, fra maling farger, møbler valg til innredning stykker - og skape en iøynefallende og innbydende rom.

Bruksanvisning

1 Male veggene i stuen i en nøytral farge, for eksempel brun eller beige eller velge mer farge med en medium blå eller grønn. Paint alle vegger, dører og trim i hvitt og installere hvit utsmykkede kronen i den øvre delen av rommet, der veggene møtes taket for en elegant nyanse.

2 Hang lange, tykke gardiner på alle vinduer på pyntet stenger, festet nær taket for å gi illusjon av lengre vinduer. Bind gardinene tilbake, på hver side av vinduet, med utsmykkede gardin kroker. Velg høy kvalitet stoff for gardinene og i en nøytral skygge til beste utfylle rommet. Unngå lyse farger og forstyrrende mønstre som negativ innvirkning en elegant tema.

3 Velg moderne møbler til rommet, i matchende sett eller stiler, for en elegant look. Sats på moderne design, rene linjer og sofistikerte stoffer, for eksempel skinn, for sofaer og stoler. Plasser et stort glass salongbord foran sofaen og små matching end bord i nærheten andre sitteplasser alternativer i rommet. Legg ut et stort teppe, i en nøytral farge, i stuer med tregulv. Unngå feilaktige, vintage og møbler elementer i dårlig form.

4 Velg moderne, iøynefallende dekor elementer for å fullføre den elegante stuen tema. Hang stort, lerret kunst stykker rundt i rommet, i subtile eller abstrakt design og et stort, innrammet speil for å reflektere rommet, slik at det vises mer romslig. Plasser utsmykkede vaser, moderne skulpturer, store lys og høy kvalitet faux planter på forskjellige steder rundt i rommet. Unngå over-cluttering rommet med elementer for å holde en ren, polert utseende.

5 lysere elegant stue med moderne, utsmykkede lysarmatur. Hang en takvifte med subtile, pyntet kniver og en moderne glassdeksel. Plasser lamper rundt i rommet, i nærheten av sittegrupper, og velge rene linjer, enkle styling og nøytrale mønstrede nyanser. Installer fordypningen belysning over store kunst stykker eller i øvre alkover for en myk, ambient lys funksjonen. Tenne lys i rommet i kveldstimene for å skape en avslappende atmosfære.

Hint

  • Rengjør stue regelmessig og fjerne elementer som ikke hører til å holde rommet ser ryddig og romslig.
  • Unngå billige, glorete eller strengt-farget innredning stykker som negativ innvirkning et elegant utseende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com