Hvordan ta fra hverandre en Kohler tappekran for å reparere

March 18

For mer enn 60 år, har Kohler produsert kraner og inventar for bad, kjøkken og vaskerom. Men, akkurat som alle andre kranen, kan du noen ganger må ta fra hverandre din Kohler tappekran for å reparere den. Kohler har gjort prosessen enklere ved å selge en Kohler tappekran Repair Kit, som inneholder mange av de komponentene som trengs. Ta fra hverandre din Kohler tappekran til reparasjon kan være ferdig i en ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Se under vasken for et par slanger som fører ned til forsynings ventiler. Vri knotten på slutten av tilførselsventilen med klokken for å stenge av vannet til Kohler kraner over.

2 Plasser en klut eller håndkle over sluket i bunnen av vasken for å forhindre at små deler går tapt.

3 Fjern kranen håndtaket. Avhengig av Kohler tappekran modell, er det et par måter å gjøre dette. Den første måten er ved å fjerne kranen håndtaket skrukork, som vanligvis er dekket av "Hot" eller "Cold" etiketten på toppen av kranen. Sett kanten av en skarp kniv i henhold til disse for å lirke dem av. Skru kranen håndtaket skruen med en stjerneskrutrekker og løft håndtaket av stammen. I andre modeller, kan kranen håndtaket holdes på plass med en liten skrue på siden av håndtaket. Fjern skruen og trekk håndtaket ut.

4 Ta pakkmutteren. Dette er den sekskantede mutter nær toppen av stammen. Skru dette med en skiftenøkkel og trekke av stammen.

5 Trekk ventilspindelen rett opp ut av kranen kroppen. Hvis stammen virker fast, vikle en fille rundt stammen og trekke stammen rett opp med en tang.

6 Vri kranen stammen over slik gummiskiven vender opp. Fjern vaskemaskinen skruen på bunnen med en flat skrutrekker. Trekk skiven og sokkelen av den nederste av stammen.

7 Trekk O-ringene og fjærer ut av Kohler kranen ventilspindelen kroppen. Fjern den andre kranen sammenstillingen på samme måte.

8 Plasser deg under vasken. Legg et håndkle på gulvet under tilførselsslanger. Skru koblingen på undersiden av kranen for å koble fra slangen. Fjern plastfikser (en rundt hver tilførsels) ved å skru dem med tang.

9 Rist kranen kroppen frem og tilbake på benken for å fjerne den for reparasjon.

Hint

  • Disse trinnene er bare en retningslinje. Følg spesifikke instruksjoner for din Kohler modell.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com