Hvordan lage en Bird House fra to-liters flasker

May 25

Hvordan lage en Bird House fra to-liters flasker


Brusflasker, spesielt den 2-liters variasjon, kan brukes på nytt inn i mange ting. Et slikt prosjekt som er lett nok for barn å hjelpe med er en birdhouse. Du vil være å holde søppel ut av deponiet ved å gjøre dette prosjektet, og også tilby boliger for nabolaget fugler i prosessen. Du vil også gi deg selv og din familie noe å se frem til hver dag, ser en fugl familie vokse i din bakgård.

Bruksanvisning

1 Fjern etiketten fra brusflaske. Skyll flasken med litt oppvaskmiddel og vann. Skyll den ved å fylle flasken halvveis med ferskvann, erstatte lokket, deretter riste flasken kraftig. Ta av lokket og hell ut vannet. Tørk utsiden av flasken, og at innsiden skal kunne tørke.

2 Stikk et lite hull nær bunnen av flasken med kniv. Dytte et annet hull i samme høyde på motsatt side av flasken. Tape den ene ende av garn til enden av en footlong stykke wire. En rettet ledning coathanger vil gjøre hvis du ikke har noen annen ledning hendig. Skyv ledningen og garnet gjennom en hull i flasken og ut motsatt hullet. Fjern tapen og holde på garn slutt som du fjerne ledningen fra flasken. Trekke en ende av garnet før det er tilnærmet lik lengden på hver side av flasken. Garn vil bli bundet til et tre gren senere.

3 Hold flasken opp ned og merk at det vil henge opp ned når prosjektet er fullført. Dytte et hull med spissen av en kniv om tre inches opp på siden av opp-ned flaske, ikke inkludert halsen. Dytte et hull i samme høyde på motsatt side av flasken. Skyv en spisepinne gjennom et hull og ut det andre, slik at en lik mengde som viser seg hver side.

4 Skjær et rundt hull på hver side ca 3/4 "over spisepinne abbor. Hullene bør være omtrent en tomme bred og så glatt som mulig. Fjern eventuelle løse eller skarpe biter av plast.

5 Poke annet hull med spissen av en kniv flere flere inches opp flasken, men ikke direkte over en av de andre hullene. Dytte et annet hull på motsatt side i samme høyde. Skyv en annen spisepinne gjennom som i trinn 3. Lag to tommers brede innføringshull som du gjorde i trinn 4.

6. Maling eller spray-maling på utsiden av plastflaske. La det tørke helt. Heng flasken birdhouse utenfor fra et tre gren ved å knytte endene av hyssing over toppen av et tre gren. Pass på at knuten er sterk og vil ikke trekke fra hverandre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com