Hva Materialer brukes til å lage murstein?

March 23En murstein er et lite, populært byggemateriale bestående av brent leire og ulike tilsetningsstoffer. Bricks har blitt brukt til bygninger for mer enn 5000 år, og ble brukt av babylonerne, egypterne og nederlandsk til å spre over hele verden i 1800. Avhengig av typen og fargen på murstein, vil det være noe forskjellige materialer, men det er nesten alltid opprettes fra en leire base med mineraler og andre additiver.

kaolin

Kaolin er en av de viktigste naturlige leirmineraler som brukes for kroppen av murstein. Kaolin er et geologisk begrep som refererer til en hvit leire bergart som kan finnes i avsetninger i hele verden. Kaolin anvendes i papirindustrien, plastindustrien, i keramikk og i legemidler. Kaolin har et ekstremt høyt smeltepunkt og når det brukes i murstein skapelsen, er det avfyrt mellom 1000 og 1200 grader Celsius.

Shale

Shale er den andre hovedmaterialet i kroppen av murstein. Shale er en sedimentær bergart som utgjør rundt 55 prosent av alle de sedimentære bergartene på planeten. Shale dannes når gjørme eller leire konsoliderer. Dette sedimentære bergarter anvendes i sementindustrien, kullindustrien og den murstein industrien. Når klossene er opprettet, er det skifer og kaolin bakken opp i spesialutstyr, organisert, dannet, belagt, tørket, sparket og deretter avkjølt før de blir klossene du kjenner i dag.

mineraler

Flere mineraler er innlemmet i murstein prosess for å forbedre murstein opprettingen. Mineralene tilsettes, er ofte de som finnes i leiren selv, som består av natrium, kalium og kalsium. Når disse mineralene smelter, danner de et silikat væske, som vil tillate at teglstenene blir endret raskere. De etterlater også en glassaktig frakk til murstein og bidra til herdeprosessen.

andre tilsetningsstoffer

Det er mange andre mulige tilsetningsstoffer til murstein, avhengig av type murstein som blir opprettet. Flokkuleringsmidler er forbindelser som forårsaker løse klynger i murstein, mens deflocculents spre løse klynger. Sand eller grog (forhåndsmalt og avfyrt skrapmateriale) tilsettes for å leirer for å forbedre styrken av murstein. Bariumkarbonat er en kjemisk forbindelse som tilsettes for å forbedre hvordan murstein reagerer på kjemikalier. Sand kan anvendes som er blitt blandet med et fargestoff eller et flussmiddel eller fritte kan brukes, noe som er et glass som inneholder farvemiddel, for å skape visse farger av murstein. Disse materialene redusere smeltetemperaturen av murstein og holde seg til murstein overflate. Nye murstein teknikker vil fortsette å bli opprettet, inkludert et nytt murstein laget av flyveaske, som er et biprodukt fra kraftverk som bruker kull.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com