Hvordan virker Stråling Arbeid i et kjøleskap?

October 20

Hvordan virker Stråling Arbeid i et kjøleskap?


Den moderne husholdning ville falle inn i kaos uten kjøleskap. Nesten alle hjem i den vestlige verden er avhengig av dem for trygg oppbevaring av kjøtt, melkeprodukter, salater, fersk frukt og kalde øl. Den eldre generasjonen kan huske livet før kjøleskapet, men for den yngre generasjonen, deres jevn summing og betryggende tilstedeværelse er et enkelt faktum. Likevel, uten å produsere en viss mengde stråling, kjøleskap ville ikke fungere i det hele tatt.

The Story of the Fridge

Størrelsen og teknologien for tidlig kjøleskap gjort dem altfor dyrt for den gjennomsnittlige husholdningen, og de ble i hovedsak brukt til kommersielle formål. Det giftige ammoniakkgass som ble anvendt som et kjølemiddel i de første kjøleskap ble senere erstattet av klorfluorkarbon (CFC). I 1927, General Electric laget utformingen av kjøleskap mindre og teknologien mer kostnadseffektiv. Det var en massiv gjennombrudd, og etter 1930 ble det anslått at 60 prosent av amerikanske hjem hadde et kjøleskap.

Hvordan en Kjøleskap Works

Kjøleskap tregere vekst og reproduksjon av mikroorganismer som forårsaker mat å råtne. Gamle kjøleskap bruker KFK gass som pumpes i en evig syklus av en elektrisk motor til spolene i kjøleskapet. Her CFC absorberer varmen og holder alt fint og kjølig. Fordi KFK er skadelig for atmosfæren hvis den slippes, moderne kjøleskap bruke en gass kalt HFC, også kjent som PTFE. Når temperaturen i kjøleskapet når sin ønskede innstilling, slår en enhet kalt en termoelement av den elektrisitet som gjør det mulig for kjøleskap for å fungere. De elektromagnetiske felt som genererer kjøleskapet er en kilde til dens stråling.

Elektromagnetisk stråling

Mange moderne apparater avgir elektromagnetiske felt (EMF). Sett av noen som den mørke siden av teknologi og prisen på bekvemmelighet EMFs er usynlige og utgå utover, påvirker alt i sin nærhet. De oppstår hver gang du slår på en nettdrevet enhet og aktivere den elektriske strømmen. Graden av spenning bestemmer intensiteten av EMF som vekselvirker for å frembringe elektromagnetisk stråling (EMR). Sprer seg utover fra dens kilde, reiser EMR ved lysets hastighet. Kjøleskap avgir lav EPJ, og regnes som trygge når de brukes riktig, men hvis det er en feil at de blir betraktet som en sikkerhetsrisiko.

Er Kjøleskap Farlig?

Moderne kjøleskap bruker om lag en tidel av elektrisitet fra sine forgjengere. De er mer miljøvennlig og produserer mindre stråling. Apparater som lever på en kontinuerlig elektrisk strøm utgjør risiko. Imidlertid vil alle som griper en kald øl fra kjøleskapet på en varm ettermiddag sannsynligvis finne disse risikoene er vel verdt å ta.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com