Hvordan lage over bakken Hot Tubs Look Innebygd

September 27

Hvordan lage over bakken Hot Tubs Look Innebygd


Innebygd eller i bakken badestamper kan være det foretrukne valget for huseiere fordi de fungerer godt i landskapet, men de er vanskelig, om ikke umulig, å flytte etter installasjon. Jordiske verktøyet rør kan også forhindre huseiere fra graving området for å installere en innebygd boblebad. Over bakken badestamper ikke er begrenset av disse restriksjonene. Hvis en over bakken badestamp er din foretrukne valg, kan du likevel oppnå utseendet av en innebygd spa med noen landskaps teknikker. Dette er gode nyheter for ivrige gartnere som kan vri seg ved tanken på slike obstruktiv funksjoner.

Bruksanvisning

1 Bygg en kortstokk rundt badestamp, slik at dekket gulvet og toppen av badestamp er plant. Eksisterende dekk kan utvides til å passe rundt badestamper.

2 Grav ut en skråning for å danne et nivå område å installere badestamp. Med badestamp stanget opp mot siden av bakken, vil det se ut som om det ble bygget i skråning.

3 Bygg et sett med trinn, kanskje med en plattform, til å lede opp til den ene siden av boblebadet. Når denne tilnærmingen er kombinert med en badestamp installert mot en ås, er den innebygde utseende enda tydeligere.

4 Innføre modne eller voksne planter rundt en ny badestamp; bruke større, modne planter, i stedet for unge planter, gir inntrykk av at badestamp har lenge vært en del av landskapet. Rundt badestamp med hekk eller bruke planter med synkende høyder, som du beveger deg bort fra badestampen, kan ytterligere lure øyet til å tro at badestamp er bygget i.

Hint

  • I stedet for å legge til et eksisterende dekk, installere boblebad i et hjørne på dekk gulvet og bygge et sett med trinn med en plattform for å få tilgang til karet. Når den er installert i et hjørne, og med trinn på de to eksponerte sider, blir alle fire sider skjult for å gi en innebygget utseende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com