Hvorfor en LG Kjøleskap ikke vil gjøre Ice

July 19

Et LG kjøleskap er ismaskin funksjon, inkludert i enkelte modeller, kan oppleve problemer med å lage is. De fleste av disse problemene er løst raskt hvis du forstår hva som kan stoppe eller bremse produksjonen av is. Når disse vedtak ikke fungerer, kan det tyde på en mer alvorlig problem, som krever en støtte anrop til LG eller en kvalifisert apparatet reparasjon person.

Ny LG Kjøleskap

Når først plugget i, kan LG kjøleskap ta så mye som 24 timer før den begynner å produsere isbiter. Installasjonen krever hekte kjøleskapet opp til en vannlinjen. Etter vannlinjen er tilkoblet og ismaskin strømbryter er slått på, må fryseren kjøles ned til frysepunktet før den kan gjøre isen.

Temperatur

Skaperne av LG kjøleskap advarer om at temperaturer kan hindre ismaskin fra å produsere is. Særlig hvis døren åpnes for ofte, på innsiden av fryseren vil kanskje ikke bli kaldt nok til å lette is produksjon. I tillegg, hvis temperaturen rundt kjøleskapet er veldig kaldt, kjøleskapet kan ikke fungere korrekt.

Ice Plus

Dersom all isen på LG kjøleskap blir brukt, kan det ta litt tid for ismaskinen å produsere ny is. Noen LG-modellene er utstyrt med en "Ice Plus" -tasten. Ved hjelp av denne funksjonen gjør at kjølefunksjonen øker, noe som øker mengden av is produsert. Hvis LG kjøleskap ikke produserer is rask nok, kan ved hjelp av denne tasten løse problemet.

hindringer

For å holde LG kjøleskap produsere is, bør ingenting forstyrre feiende driften av følerarmen. Når bin er full, feeler arm stopper driften og ismaskin slutter å produsere is. Hvis luftventilene blir blokkert av hindringer ismaskinen kan slutte å jobbe inntil hindringer er fjernet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com