De beste produktene for å rengjøre et kjøleskap

July 15

De beste produktene for å rengjøre et kjøleskap


Rengjøring av kjøleskapet er en oppgave alle synes å grue. Fra sortering gjennom gamle mat til rengjøring fast-on messes, rengjøring av kjøleskap er en vanskelig ork. Imidlertid vil mange husholdningsprodukter gjør renhold, desinfiserende og deodorizing kjøleskapet en lek. I tillegg vil kommersielle rensemidler rense og sterilisere i ett trinn, slik at kjøleskapet frisk og ren.

Bakepulver

Baking soda er en naturlig deodorizer, noe som gjør den ideell for rengjøring kjøleskap. Lag en renseløsning ved å blande 1/4 kopp natron til en liter varmt vann. Skylling er vanligvis ikke nødvendig. Du kan også bruke natron til fjerne lukt kjøleskapet hver dag: Bare plassere en åpnet boks med natron inne i kjøleskapet. Ikke bruk denne natron for matlaging, og erstatte den med jevne mellomrom. En boks med natron plasseres i fryseren er også effektiv på å fjerne lukt fra fryseren.

klor Bleach

Lag en desinfiserende løsning ved å blande en del klor med en del vann i en sprayflaske. Når du bruker denne løsningen, vernegummihansker og åpne vinduer eller slå på viften for å øke ventilasjon, som blekemiddel har en sterk lukt. Etter rengjøring, skyll innsiden av kjøleskapet med rent vann for å fjerne blekemiddel.

kommersielle Cleaners

For rask rengjøring, kjøpe en desinfiserende renere å rengjøre innsiden av kjøleskapet. Velg en renere som ikke har en sterk lukt siden det kan gjøre maten lukter rengjøringsmiddel. En liten mengde oppvaskmiddel blandet med varmt vann vil også effektivt å vaske kjøleskap. Skyll alltid kjøleskapet etter bruk kommersielle såper for å fjerne rester.

Eddik

Rengjør innsiden av kjøleskapet med ufortynnet hvit eddik for å fjerne lukt og desinfisere overflater. Hvis eddik ikke fjerner fast-på mat, bruke varmt vann og såpe for å fjerne matrester og skyll og bruke eddik for å rense og desinfisere. Eddik kan også være oppvarmet, noe som gjør det mer effektive til å fjerne fast-på mat og hjelpemidler i å drepe bakterier. Varm opp eddik til 130 grader Fahrenheit.

Rengjøring av Fridge

For å rengjøre kjøleskapet, først fjerne all mat fra innsiden. Dette er et godt tidspunkt å ta en opptelling av hva du har og kaste ut bortskjemte eller utløpt matvarer. Fjern alle skuffer og hyller, og rengjør dem med din foretrukne rensemiddel. Hvis de er dekket i fast-på mat, plassere dem i badekaret for å suge. Tørk av innsiden av kjøleskapet med en klut eller svamp, og bruk en skrubb pensel for å nå alle sprekker. Skyll, om nødvendig, og tørk med papirhåndklær. Rengjør hyller og skuffer og erstatte. Sørg for at mat containere er rene før du legger dem tilbake i kjøleskapet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com