Blooming blomster og planter for Ute i Nord-Florida

September 2

Blooming blomster og planter som gjør det bra ute i de nordlige delene av Florida må tåle varme temperaturer og ulike grunnforhold. Nord-Florida faller inn hva Jordbruksdepartementet kaller hardførhet Zone 8. Dette er en temperert sone der subtropisk samt noen nordlige planter kan trives.

Sunshine Blå Blåskjegg

Solskinn blå Blåskjegg (Caryopteris incana), som ofte blir referert til som Jason, "produserer fargerike blå blomster på sensommeren og høsten. Den har en gulgrønn løvverk og er en rask dyrker i solfylte områder. Det gjør vel i jord som er godt irrigert og ikke har en overflod av næringsstoffer. Ofte brukt som en grense plante, tåler sol blå Blåskjegg forhold som er moderat tørr. Den vokser både en høyde og bredde på 1 til 3 fot. Det forplanter seg ved å overføre sine røtter i løpet av våren eller stiklinger på forsommeren. Det krever full sol og vil ikke trives i skyggefulle områder. Det krever ikke mye vedlikehold. Både blomster og blader har en velduftende lukt. Det er kjent for å tiltrekke sommerfugler.

Glossy Abelia

Den blanke Abelia (Abelia X grandiflora) er et medlem av kaprifol familien og en busk ofte funnet i de sørlige områdene av landet. Det er en semi eviggrønne med en rund form som kan vokse til en høyde på 10 fot og en bredde på 12 fot. Den typiske størrelse, men er vanligvis mindre. Det blomstrer blomster som har en traktform og er hvit med et hint av rosa. Blomstene er omtrent en tomme lang. Dens løvverk består av mørke grønne blader fra 1 til 2 inches i lengde. Blomstene blomstrer midt på sommeren og fortsette å gjøre det før den første frosten. Glossy Abelia trives i full sol til delvis skygge. Det kan tilpasse seg en rekke av jord, så lenge de ikke er altfor mettet med vann eller meget tørre.

Lemon Mint

Sitron mint (Monarda citriodora) har en rekke navn, blant annet sitron beebalm, horsemint, slettene horsemint og sitron horsemint. Et medlem av mynte familien og innfødt til USA, produserer sitron mynte blomst klynger på stilker opp til 26 inches. Planten vokser fra 1 til 3 fot og har hvite, lilla og rosa farger. Det er lett å vokse og har en merkbar lukt som ligner en sitron. Sitron mint vokser i store kolonier. Bier og sommerfugler er tiltrukket av den. Funnet i de fleste av de sørlige statene, det krever minimalt med vann, sol eller delvis skygge og tåler tørr jord. Den blomstrer fra mai til juli. Den vil fortsette å blomstre enda senere i år hvis gitt vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com