Slik installerer innfelt lys for Renovation

October 2

Old arbeids innfelte lysarmaturer installere lett inn i eksisterende gips tak, slik at du sparer tid og penger under ombygging. Klipp på sidene av ligaen grep baksiden av gips, som sikrer ligaen til taket. Følger med de fleste kamper er en mal for merking taket som gjør kutte passende størrelse hull lett med et nøkkelhull så. Etter kutting hullet, er det et spørsmål om å koble ledninger og innføring av fiksturen i åpningen.

Bruksanvisning

1 Finn takbjelker med en stud finder. Inventar må være minst 1-tommers bort fra bjelkene.

2 Marker plasseringen av inventar på taket ved hjelp av en blyant. For optimal utseende, plass inventar jevnt med et målebånd.

3 Senter malen over ligaen plassering og spore disposisjonen med en blyant. Malen angir størrelsen på hullet som kreves av lampen. Klipp ut av ligaen åpninger ved hjelp av en stikksag.

4 Fjern knockout pluggen på siden av inventar koblingsboksen. Sett inn en Romex kontakten inn i knockout hull og stramme låsemutteren. Romex kontakter er guider som beskytter strømforsyning leder fra de skarpe kantene på knockout hull.

5 Slå av strømmen til ledningen som skal levere ligaen. Sett enden av strømforsyningen ledningen gjennom Romex kontakten og inn i koblingsboksen, slik at om lag seks inches av overflødig ledning inne i boksen.

6. Bruk en barberhøvel kniv for å fjerne den beskyttende mantel som omgir ledningen. Strippe 1/2 tomme av isolasjon fra hver ende av trådene.

7 Koble felles "svart" ledning fra strømtilførselen til den felles ledning til lampen ved å tvinne dem sammen og festes med en mutter ledning. Gjenta dette for de gjenværende nøytrale "hvit" og jordledninger. Sett på dekselet koblingsboksen ved å klikke det på plass.

8 Sett lampen inn i åpningen og trykk fast på plass til den ytre kanten av ligaen er i flukt med taket. Bruk en skrutrekker til å feste de fire festeklipsene på plass for å sikre ligaen til taket.

9 Installer en gjeldende størrelsen på pære og trim. Slik installerer du trim, presse fjærklemmene på hver side av trim, sett endene inn i spor inne i ligaen og slipp. Juster trim som er nødvendig for å sentrere den over pære.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer hull for å hindre at gips støv fra å komme i øyet.
  • Vær forsiktig når du arbeider med elektrisitet for å unngå skader.
  • Enhver innfelt armatur eller sin bolig som kontakter isolasjon må bære en vurdering IC (isolert tak) for å unngå en mulig brannfare.
  • Bruk kun pære størrelsene som anbefales av produsenten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com