Hagetips for innendørs planter

August 23

Hagetips for innendørs planter


Potteplanter og planter som er startet innendørs for våren planting trenger like mye omsorg som de i hagen din. Omsorg for potteplanter er noe lettere hvis plantene blir vedlikeholdt på en fast ukentlig eller månedlig basis ved å følge noen hagetips. Noen tropiske potteplanter kan kreve litt ekstra tid, men den blomstrende grønne planter eller fullt modnet blomstene er en belønning for alt det harde arbeidet.

vanning

En sikker måte å opprettholde riktig fuktighet for innendørs planter er å bruke selv vanning planters. Noen gartnere bruker dem når de drar på ferie, men de sparer tid hvis de brukes hver dag. Dette gjør at planter til å bruke det de trenger og det er ingen fare for over-vanning eller under-vanning dem. Selv vanning planters er tilgjengelig på alle blomsterbutikker og hagesentre. Disse planters brukes mye med stemorsblomster, men de fungerer bra for noen potteplante.

Skadedyrbekjempelse

Melete bugs kan elimineres ved å rense bladene med en bomullspinne og isopropanol. Spray røde edderkopp midd med en løsning av 4 ss. av oppvaskmiddel blandet inn en liter vann. Bli kvitt hardt skall skala ved å legge til 1 ts. av oppvaskmiddel, 1/8 av en kopp natron og 1/4 ts. olivenolje til 2 liter vann. Dersom mold har dannet på jord tilsett 1 ss. eddik til 1/4 liter vann og spray plantene.

Lighting

Feil belysning og plassering av planter forstyrrer riktig vekst av potteplanter. En høyere plante plasseres foran kortere planter hindrer kortere anlegget fra å motta tilstrekkelig lys. Når du observerer en plante tenderer mot en lys betyr det at anlegget er å prøve å få mer lys. Flytt planten til en bedre posisjon eller slå den på en jevnlig basis. Overhead lys sørger for jevn belysning på alle plantene i gruppen. Mange planter vokser godt når den plasseres på en solrik vinduskarm å motta sollys.

Generelt vedlikehold og forholdsregler

Når du kjøper en ny plante, holde det atskilt fra de andre plantene før du kan fastslå at det er sykdom og skadedyr-fri. Når det anses å være skadedyr-fri, plasser den i nærheten av andre planter. Flere vanlige potteplanter er giftige og bør ikke oppbevares der et barn kan nå dem. CALADIUM, dieffenbachia og philodendrons, som er tropiske planter fra Arum familien, er giftige. Faste månedlige tidsplaner av vanning og ernæring holde innendørs planter blomstrende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com