Hvordan erstatte Hengslene bolter og foringer

June 3

Hengslene bolter og foringer holder sammen de to sidene av en bil dør hengsler. Pinnene - tynne metallstykker - passe gjennom foringene - metall sirkler inni hengslene "hull. Bolter og foringer må byttes ut når døren begynner å synke, eller hvis det blir vanskelig å åpne og lukke. Kjøp nye bolter og foringer for din bilmodell fra enten en bilforhandler eller en auto deler butikken. Bolter og foringer blir ofte rustet til døren, noe som gjør dem vanskelig å fjerne. Så krever dette prosjekt en masse hamring og noen muskel.

Bruksanvisning

1 Rull bilvinduet. Åpne din bil døren og skyv gummi wire dekselet til side for å avdekke ledningstilkoblinger. Trekk ledningsforbindelser. Et klipp kan sikre forbindelsene sammen. Hvis du ser en, sette en flat skrutrekker under klipsen og dra den opp for å skille tilkoblingene.

2 Sett en dor mot en hengsel pinne bunnpunkt. Hammer på dor håndtaket inntil pinnen er gjennom det første sett med hull. Ta tak i pin hode med et par skrustikke grep og hammer på skrustikke grep for å avslutte arbeids pinnen ut av hengslene. Spør en venn til å holde døren mens du hammer så det ikke henger ned og gjøre pin fjerning vanskeligere. Fjern pinnen fra andre dørhengsel på samme måte. Løft forsiktig døren bort fra bilen og sett den på et trygt sted. Når du fjerner den øverste hengsel pin, vil en fjær falle ut. Ikke mist denne våren.

3 Plasser dor eller flat skrutrekker mot en hylse bunnen kant - kanten uten leppen. Hammer på dor eller skrutrekker håndtak å presse foringen ut av hullet. Fjern de resterende foringer på samme måte.

4 Sett en ny foring på en hengsel hull. Bruk skrustikke grep for å presse foringen på plass. Sett skrutrekkeren gjennom foringen. Hammer på skrutrekkeren til å drive bøssingen helt inn i hullet. Gjenta med de resterende foringer.

5 Linje opp bilen dørhengslene med kroppen hengsler. Skyv en hengsel pinne gjennom ledd hole. Sett en dor på hengslet hode og hamre hengslene på plass. Plasser en låsering - den runde metallstykke som ser ut som en vaskemaskin - over hengslene bunnen. Plasser en liten lirke bar eller skrutrekker på låseringen og traff lirke bar eller skrutrekker for å kjøre låseringen ned hengslene. Gjenta med den andre hengsel pinnen.

6 Plasser våren i en dør våren kompressor. Stram kompressoren og skru skruen på kompressorens side for å holde den nede. Skyv fjær under topphengslene. Løsne skruen på kompressorens side for å la våren for å komme på plass.

7 Koble dørens ledningstilkoblinger og skyv gummi wire dekselet tilbake på plass.

Hint

  • Hvis en foring er rustet på plass, setter du inn en borekrone gjennom foringen sentrum. Slå drill på og bruke litt for å tynne ut foringer sidene til den sprekker. Deretter fjerner foringen i stykker.
  • Ta oppmerksom om foringen leppe møtt opp eller ned slik at du installere de nye foringer i samme retning.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com