Hvordan jeg bry meg for & Strøm en Aloe Vera Plant?

June 1

Hvordan jeg bry meg for & Strøm en Aloe Vera Plant?


Aloe vera planter inkluderer over 250 forskjellige arter i verden, og er populære for den medisinske verdien av gel-lignende stoff som finnes i bladene. Aloe vera er innfødt i Middelhavet og Afrika, men kan vokse utendørs i USDA hardførhet soner 9 til 11. Disse plantene er ofte dyrket i potter i regioner utenfor disse sonene over hele landet. Du kan plassere potte aloe vera planter utendørs i sommermånedene og innendørs i de kalde månedene. Omsorg for aloe vera planter krever minimalt vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Grow aloe vera planter i områder utenfor med godt drenert, sandholdig jord og full sol til delvis skygge. Bruk spesielle kaktus jord mikser, eller en blanding av høy kvalitet potting jord med grov sand, perlite eller granitt grus lagt til det for potte aloe planter.

2 Tilgang nok vann i sommermånedene til å suge den aloe vera plante jord, og deretter vente til jorda er tørr til en dybde på 1 tomme før vanning igjen. La jorda helt tørr i vinter før vanning, siden aloe planten går sovende på dette tidspunktet.

3 Påfør en blomst-type gjødsel, slik som 10-40-10, en gang hvert år i løpet av våren. Følg instruksjonene på etiketten, men fortynne gjødsel til halv styrke.

4 Fjern forskyvninger, eller unger, nye rundt aloe vera plante når forskyvningene nå minst 2 inches i høyden. Plante nye aloe vera planter i andre steder eller i nye potter.

Hint

  • Ikke glem å flytte noen potte aloe vera planter som vokser utenfor til innendørs sted hvis temperaturen faller under frysepunktet i løpet av vinteren i ditt område.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com