Hvordan Bruk Utvendig kjellervegger

September 26

Hvordan Bruk Utvendig kjellervegger


Når du renovere kjelleren, den beste måten å fullføre ytterveggene er å bygge en standard, 2-by-4-tommers stud vegg på gulvet, og deretter stå oppreist og fest den til gulv og tak. Bygge en standard størrelse stud vegg vil også gjøre det enklere å installere både isolasjon og gips, både produsert for enkel montering på en standard stud veggen. Pass på å bruke press-behandlet trelast for bunnplaten, fordi det vil være i direkte kontakt med betong; trykket behandling vil redusere frekvensen av forråtnelse av trevirke.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden fra kjelleretasjen til bunnen av takbjelkene og deretter legge til 3 inches til at måling. Dette vil være lengden å kutte to-by-4-tommers veggen stenderne.

2 Cut nok to-by-4-tommers pigger, ved hjelp av måle du kom på i trinn 1, for å dekke veggen når piggene er plassert 16 inches hverandre, måle fra sentrum av en stud til midten av neste stender. Denne målingen er også kalt "16 inches på senteret."

3 Nail stenderne til en 2-av-fire-tommers topplate og et press-behandlet, 2-av-fire-tommers bunnplaten. Kjør to spiker inn i endene av veggen stenderne, kjøre dem direkte gjennom topp- og bunnplatene inn i stenderne.

4 Stå opp den ferdige delen av veggen, plassere den slik at topplaten er tett mot bunnen av takbjelkene og bunnplaten ligger tett inntil kjellerveggen.

5 Fest topplaten til takbjelker med 3-tommers treskruer. Hvis det er et lite gap mellom toppen av topplaten og bunnen av gulvbjelkene, setter tre shims å bygge bro over avstanden og deretter installere skruene gjennom shims, til gulvbjelkene.

6 Bor to hull på bunnplaten, jevnt fordelt mellom hver oppreist stud. Bruk en drill en konkret hammer litt med og bore ned ca 2 inches under overflaten av kjelleretasjen.

7 Installer 3-tommers mur skruer inn i pre-boret hull i bunnplaten. Dette vil sikre veggen til gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com