Slik installerer Hage Pergola

December 9

En hage pergola bidrar til å definere en utendørs plass, og gir deg hva er egentlig et lite rom uten vegger eller en skikkelig tak, hvor du kan tilbringe tid utendørs. Du kan også inkludere trellises på siden av pergola, for å skape en egnet struktur for klatring vinstokker å vokse, fortsette å viske ut grensen mellom struktur og hage. Installere en pergola krever en anstendig mengde trearbeid ferdigheter, og tar vanligvis noen dager å fullføre.

Bruksanvisning

1 Plasser fire påler i bakken der du vil installere din hage pergola. Har innsatsen skape et perfekt 8-fots kvadrat. Nå bruker to ekstra staver og en streng til å kjøre en linje over en av kantene på denne plassen, plassere hver stake i bakken ca 2 meters avstand fra hjørnet av plassen. Gjenta dette for alle fire kanter, og deretter fjerne de opprinnelige fire stakes. Du vil nå ha fire suspendert biter av streng som krysser på den opprinnelige innsats steder.

2. Skjær fire stykker av 4-by-4 trelast, slik at de alle er 11 fot lange. Ta en av de innleggene og måle 9 1/4 inches fra slutten, deretter lage en horisontal linje på veden på det tidspunktet. Gå til slutten av det stykke trelast og måle 1 1/2 inches i fra kanten, den samme kanten du har gjort det første merket på, og lage en ny linje, parallelt med det første. Sett deg sirkelsag til en dybde på 1 1/2 inches og kutte tre på disse merkene, deretter bruke håndsag å fortsette å kutte der det andre merket var før du møter den første, og skaper et hakk i posten. Gjør dette for de tre andre innlegg også.

3 Dig fire hull med innleggs hull digger. Gjør hullene nøyaktig 36 inches dyp, og gjøre den nederste litt bredere enn toppen.

4 Kombiner ferdigblandet betong med vann, i henhold til instruksjonene på posen av betong. Fyll hullene med betong opp til ca 6 inches fra toppen.

5 Plasser det første innlegget i hullet med våt betong. Rett inn innlegget slik at kantene perfekt justert med streng og så hakket er på utsiden av stolpen og peker mot innlegget hullet til høyre. Bruk ditt nivå for å sikre at innlegget er rett, så gå til neste post i klokkens retning. Installer andre innlegg på samme måte; sikre at hakket på den andre legg på linje med hakket på først. Installer den tredje og fjerde innlegg, å ha disse to hakk på linje med hverandre også. La betongen satt i 24 timer før du fortsetter.

6 Cut to 2-av-10 stykker av trelast og fem 2-av-åtte stykke trelast hver til en lengde på 10 fot.

7 Bruk stigen og få hjelp av en venn til å plassere en av de to-by-10 bord mellom to av innleggene. Styret bør passe nøyaktig inn i sporene. Juster styret så det henger over endene av innleggene jevnt på begge sider, deretter bore to 1/4 tommers pilot hull gjennom styret og innlegg. Installer 4-tommers boltene inn i hullene for å feste styret. Gjenta prosessen for den andre bord på de to andre innleggene.

8 Plasser en av de to-by-8 boards over hele strukturen, sentrert nøyaktig over to tilstøtende innlegg som ikke er forbundet med en 2-av-10. Lag to merker på hver ende av 2-av-8 ved starten og slutten av hvor 2-av-8 krysser over 2-av-10. Ta to-by-8 ned.

9 Bruk gjæringssag eller sirkelsag for å skjære hakk i to-by-8 bord hvor du har gjort dine karakterer. Bare sørg flere kutt, alle lik halve bredden av styret, innenfor hver av de to settene med merker, deretter bruke en hammer og meisel for å fjerne sporene. Bruk dette forumet som en mal for å lage de samme sporene på de andre fire styrene.

10 Place de fem platene på toppen av pergolaen, avstands dem så jevnt som mulig. Drive en seks-tommers treskrue gjennom toppen av 2-av-8 hvor det krysser over de to-for-10 bjelker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com