Guide Creative Hjem Interiør dekorere Design

December 16

Guide Creative Hjem Interiør dekorere Design


Du er virkelig den beste guiden når det gjelder å dekorere interiøret i ditt hjem. Hvis du tar deg tid til å gjøre en opptelling av hva du allerede eier, kan du oppleve at din design stil har lenge vært etablert. Alt du trenger å gjøre er å polere den litt for et friskt, nytt utseende.

Møbler

Er du en elsker av tradisjonell design innredning eller er moderne mer din stil? Har du elsker å være omgitt av farger og materialer i Middelhavet eller foretrekker du en rustikk hytte føler? Velge møbler er like enkelt som å vite hva slags atmosfære du planlegger å lage. En stor overstuffed country-stil sofa, for eksempel, ville ikke være det riktige valget hvis du sikter til en mid-tallet moderne design.

Bruke farge

Bruk farger som et designelement ved å spille opp de arkitektoniske detaljene i et rom. Innebygde bokhyller, buede døråpninger, brystpanelet og kronen kan alle bli malt for å gjøre dem pop mot fargen på veggen, og skaper et annet nivå av visuell interesse.

Tilbehør

Det er ingen grunn til å vise hvert bilde ramme, speil, lys eller møbel som du har. Faktisk, redigere sesong. Gå rundt huset ditt og finne ut hvilke brikker som gir best resultater, og som bare ser sliten. "Pensjonere" elementer som ikke legger til den generelle stemningen i rommet på loftet eller kjelleren for et par måneder. Du vil kanskje bli overrasket over hvor flott de samme elementene ser ut som de er brakt ut av pensjonisttilværelsen og annet tilbehør er satt bort.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com