Ice Maker Gjør klikkelyder

December 21

Ice Maker Gjør klikkelyder


Ved å klikke lyder fra ismaskinen er ikke nødvendigvis et tegn på problemer; kjøleskapet gjør mange lyder, under normal drift, som deler slå på og av og biter utvide og kontrakt. Identifisere kilden klikke støy er en elimineringsprosess fordi det er mange deler inne eller i nærheten av ismaskinen som gjør lyden. Støyen bør ikke være en årsak til bekymring mindre ismaskin slutter å fungere.

fallende Cubes

Isen maker gjør en klikkelyd, buldrende eller tumbling støy når isbitene er tippet ut av mekanismen inn i beholderen. Kubene kan klikke som de avgjøre på plass på toppen av hverandre.

Ice Maker Frysing

Den ismaskin mekanisme gjør en klikkelyd når det begynner å fryse ferske trukket vann i terninger. Lyden kan høres når ismaskinen slår seg av, før deponering kuber inn i beholderen.

Fryser Slå på eller av

Fryseren delen av kjøleskapet vil gjøre en klikkelyd når kontrollenheten slås apparatet på eller av. En langvarig hum følger vanligvis et klikk når motoren begynner å kjøre og kjøling av innholdet i kjøleskapet.

Tining Timer

Kjøleskapet lager en klikkelyd eller "tikk-takk" lyd når avriming varmeapparatet slås på å smelte overflødig is fra de interne komponentene i maskinen. Klikkene er vanligvis fem minutter eller så fra hverandre og adskilt av dryppende, sizzling eller gurgling lyder som isen blir til vann.

Strømbrudd

Kjøleskapet vil gjøre en klikkelyd mens kompressoren forsøker å starte på nytt etter et strømbrudd eller strømbrudd. Lyden varer vanligvis mellom tre og fem minutter før de forsvinner. Støyen skal kun skje når strømforsyningen er avbrutt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com