Feilsøking John Deere gressklippere

February 20

Feilsøking John Deere gressklippere


Feilsøking et problem med en John Deere gressklipper er noe mer enn en prosess for å finne årsaken til problemet. Mange ganger, symptomer på et problem bli en distraksjon fra å finne den virkelige årsaken uønsket ytelse eksisterer. Et eksempel på dette er en motor i gang dårlig under drift. Motorens dårlige driftsresultater er bare symptom på en annen komponent eller et system som forårsaker problemet. En begrensning i drivstofffilter, luftfilter, eller vann i gassen, er den sanne problem som feilsøking setter ut for å isolere. Selvfølgelig, når årsaken, eller feil, er avslørt, er reparasjon mulig.

Bruksanvisning

1 Kontroller drivstoff for vann eller forurensning hvis motorytelsen er dårlig. Langvarig oppbevaring av bensin eller lagring i fuktige miljøer, bidra til fukt bygge opp i gasstanken. Bensinen skal vises klart og tydelig. Dersom forurensning av drivstoffet er mistenkt, tappe drivstoff fra tanken ved å fjerne drivstoffslangen fra forgasseren og plassere i en bøtte eller catch-pan.

2 Inspiser drivstoffilteret for ansamling av skitt og rusk. Til tross for de beste innsats for å holde gressklipperen drivstoff ren, vil skitt fra normal drift finne sin vei inn i gasstanken. Drivstoffilteret mounts in-line mellom bensintanken og forgasseren. Selv en liten mengde skitt fanget på filterelementet s er synlig gjennom filterets gjennomsiktige plasthuset. Bytt bensinfilter hvis det er mistenkelig. En bi-årlig utskifting av drivstoffilteret uavhengig av dens synlige tilstand er også en god praksis.

3 Rengjør batteripolene og terminaler. Batteriet er det første stedet å begynne feilsøking når de opplever startproblemer. Fjern batteriledningene ved å løsne klemmene med en kombinasjon skiftenøkkel. Løft terminalene utenfor batteripolene og rengjør både med en stålbørste. Påfør et tynt lag med olje på batteripolene og sett terminalene for å sikre en solid batteriforbindelse. Lyset olje bidrar til å forlenge tidig korrosjon.

4 Fjern tennpluggen og inspiser den for brannskader eller begroing hvis motoren skrur men starter ikke. Enten motoren er sultne for gass, eller ikke får gnist fra pluggen for å starte motoren forbrenning. Tennpluggen Plasseringen kan identifiseres av den svarte gummistøvel med en svart kabel koblet til den. Fjern støvelen og tilbake tennpluggen med en tennpluggnøkkel. Med pluggen ut av motoren, undersøke tips for overdreven sot eller utseendet på gnistoverslag. Rengjør tennpluggen tips ved lett børstes med en stålbørste. Hvis du er i tvil om tennpluggen tilstand, erstatte den med en ny av samme type.

5 Kontroller oljenivået og oljens viskositet hvis motoren ørene når du starter. For mye olje i motorens veivhus bygger for høyt trykk i motoren. Denne tilstanden vil etter hvert påvirke motoren selene og skape oljelekkasjer. Hold oljenivået på, eller like under, dip-stick full mark. I tillegg er tyngre olje, slik som en 30 vekt, kan det være for viskøs for kaldere driftsmiljøer. Begge disse forholdene vil føre til en motor for å slepe eller stoppe når det først starter.

6 Ta ut og rengjør motorens luftfilter. Et tett luftfilter begrenser strømmen av luft til forgasseren og hindrer brensel tenning. Tre elementer må eksistere for John Deere motor for å starte og fortsette å kjøre: gnist fra tennpluggen, rent drivstoff, og tilstrekkelig frisk luft. En motor sulter for luft vil forsøke å skru, kjøre grov, og til slutt dø. Mens noen små motorluftfiltre kan rengjøres og installeres på nytt, erstatter et skittent luftfilter med et nytt sikrer at motoren forblir ren på innsiden, og kjører glatt.

Hint

  • Skift motorluftfiltre og motorolje en gang per sesong.
  • Skift tennplugger, drivstoffiltre og drivremmer hvert år.
  • Fjern nøkkelen fra gressklipperen tenningen mens du arbeider på motoren eller rundt klippeaggregatet for å unngå utilsiktede starter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com