Hvordan du bytter fra en tre-spiss til en fire-Prong Dryer Cord

January 30

Hvordan du bytter fra en tre-spiss til en fire-Prong Dryer Cord


Oppgradere en eldre modell tørketrommel for å koble til en moderne stikkontakt er så enkelt som å erstatte strømledningen. De fleste eldre tørketromler har en tre-spiss kontakt som må fjernes og en fire-spiss kontakt installert. Etter noen grunnleggende trinn vil hjelpe deg riktig og trygt installere den nye pluggen, mens du holder ledninger opp til elektriske kode standarder. Det er viktig å huske at du aldri skal forsøke å endre en fire-spiss stikkontakt til en tre-spiss, men heller oppgradere pluggen på tørketrommelen til en fire-spiss.

Bruksanvisning

1 Koble tørketrommelen pluggen fra en stikkontakt hvis nødvendig.

2 Ta av terminalplate på baksiden av tørketrommelen, med skrutrekkeren til å fjerne skruene. Sett platen til side.

3 Fjern den grønne ledningen fra fra pluggen koblet til tørke kroppen. Fjern eventuelt genser som kan være koblet til tørke legeme og klemmelisten. Bruk skrutrekker til å fjerne skruene. Jumperen kan enten være en liten del av ledningen som forbinder klemmelisten til bakken skruen på legemet av tørkeren eller en liten metallklemmen skrus ned.

4 Fjern de resterende to ledningene fra pluggen ved hjelp av skrutrekker, og trekk ut kabelen på baksiden av tørketrommelen enheten.

5 Sett den nye fire-spiss kabelen inn i tørketrommelen tilbake. Koble kabelen til koblingslist matche fargene - svart til svart, rød til rød, hvit til hvit og grønn til skruen på kroppen av tørketrommelen. Hvit vil alltid være i sentrum av koblingslist, med de røde og svarte (varme) ledninger koblet på hver side, matchende farge.

6 Fest terminaldekselet med skrutrekkeren og skruer. Stram skruene til en tettsittende passform.

7 Koble tørketrommelen og test for strøm.

Hint

  • Ta kontakt med en autorisert elektriker før du begynner på et elektrisk arbeid.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com