Kan et nytt kjøleskap bli satt på høykant for avhenting?

January 16

Kan et nytt kjøleskap bli satt på høykant for avhenting?


Appliance eksperter advarer om at transport av et nytt kjøleskap på sin side for haling kan tette sine kjølerørene og ødelegge enheten. Likevel vil produsentene tillate denne metoden for transport med noen av sine modeller etter en grundig prosedyre, hvis du har noe alternativ. Vanligvis vil du se denne kunngjøringen trykt på emballasjen selv. Forbered forhånd og glatte ut veien for en trygg tur til din destinasjon.

Prep Kjøleskap for Move

Hvis det nye kjøleskapet allerede er installert og du flytter den til et annet sted, må du koble enheten i minst seks timer i forveien. GE anbefaler imidlertid at hvis du flytter en kompakt modell, bør det være unplugged 24 timer før. Dette vil la enheten tine. Fjern matvarer, hyller, skuffer og skuffer ut av kjøleskapet for å unngå skade. Legg et tøystykke mellom døren og kjøleskapet for å la luften sirkulere under flyttingen og hindre soppvekst senere. Dette er spesielt nyttig hvis kjøleskapet kommer til å bli sittende uten strøm i flere timer. Når du er klar, sikre dørene stengt med et stykke tau, for å holde dem fra åpning og lukking under transport.

Legge kjøleskapet ved Truck

Du bør rekruttere hjelp av en assistent til å flytte og laste nytt kjøleskap på bevegelige lastebil. Når lastet, dekke kjøleskap med et tykt teppe for beskyttelse og fest den med tau for å holde den fra spretter rundt. Fyll mellomrommene mellom kjøleskapet og lastebil med nok polstring, om nødvendig. Når du kjører, unngå å gå over veien ujevnheter så mye som mulig, eller kjøre sakte over dem. Dette vil hindre kjøleskapet fra spretter og muligens skade kompressor, motor, linjer og tilkoblinger inne.

Få ditt Kjøleskap Running

Når du har kjøleskap i sin nye plass, la det stå oppreist og koblet til den samme tiden det ble liggende på siden. Hvis kjøleskapet ble liggende på siden for mer enn en dag, for eksempel, la det stå oppreist i 24 timer før du setter den inn til service. Dette vil gi smøreoljen inne i sammenstillingen tid til å vende tilbake til kompressoren.

Hvis du er i tvil

Dobbeltsjekk med din lokale forhandler du kjøpte kjøleskapet fra eller produsenten, hvis du fortsatt er i tvil om legging kjøleskapet på sin side for å hale. Som tidligere nevnt, med noen spesifikke modeller er det ikke anbefalt å legge dem på deres sider. I så fall kan det være en risiko for olje inne i kompressoren strømmer inn og tetter kjølerørene eller ventiler, hindrer enheten fra å operere på nytt. Forhandleren eller produsenten kan foreslå en alternativ metode, som transporterer enheten i en vinkel, om nødvendig, for å unngå skader.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com