Den Rot Resistance of Cedar og Redwood

January 18

Den Rot Resistance of Cedar og Redwood


Både redwood og Western red cedar er rot- og insekt-resistente skogen brukes for å bygge. Kyst trærne, også kjent som gigantiske redwood, kan vokse mer enn 320 fot høy med en stammediameter på over 24 fot. De er de høyeste trærne i verden og kan leve mer enn 2000 år. Vestlige rød sedertre bare vokse til sine høyeste høyder på 120 til 180 føtter nær havet og er ofte funnet sammen med trærne.

Rot-Resistant Tre klassetrinn

Verken yteved av redwood eller som av Western red cedar er råte-resistent, men de er ofte solgt som lavere grad av trelast. Disse lavere karakterer er vanligvis lyse eller stripete, og bør ikke brukes for bygninger som skal opprettholde høye nivåer av fuktighet. Høyere grad av redwood eller Western red cedar tømmer bruker kjerneved, som er nesten ugjennomtrengelig for råte og insekter. Disse skogene må behandles med en klar tre finish eller beis for å opprettholde sin farge.

Hvorfor de er Rot-Resistant

Begge trærne og høye vestlige Red Cedars vokse i områder med høy luftfuktighet, mye nedbør og kjølige somre. Deres naturlige habitat er svært begrenset i forhold til geografi og klima. Redwoods vokser utelukkende i en smal, 450-mile lange bånd langs Stillehavskysten fra sentrale California til sørlige Oregon; fuktigheten er samlet fra tunge vinterregnet og tett sommer tåke. Western Red Cedars vokser bare i Alaska og Pacific Northwest. Fordi trærne og vestlige Red Cedars har utviklet seg i stadig våte, kjølige miljøer, har deres skogen vokst motstandsdyktig mot de skadelige effektene av langvarig fuktighet eksponering.

Expense og Controversy

Mens rot-resistente egenskaper av redwood og Western Red Cedar er velkjente, er de både dyrt. Redwood er den mest kostbare trevirke brukt i konstruksjonen, og Western red cedar er ikke bare dyrt, det kan også bare brukes til dekorative formål. Det er for svak til å opprettholde strukturer. I tillegg er bruken av disse trærne - er kontroversielt - særlig Redwoods. Kyst Redwoods dyre i konstruksjonen er sjeldne; også, de gamle vekst trær er blant de eldste levende ting på jorden og lagre enorme mengder karbon, som antas å bidra til å oppveie drivhuseffekten. Western Red sedertre vokse til høyder som er nyttige for trelast bare i lavere høyder, noe som begrenser deres tilgjengelighet.

Alternatives

Trykkimpregnert trevirke gir en rimeligere, like rot- og insekt-resistente alternativ til Western red cedar og redwood. Trykk-impregnert trevirke går gjennom en serie av vakuum og trykk-sykluser, hvilke krefter konserveringsmiddel dypt inn i treverket porene. Det er opp til fire ganger billigere enn redwood og halve prisen av Western red cedar. Pressure-behandlet trelast også varer lengre enn naturlig råte-resistente skogen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com