Den beste metoden for rengjøring tregulv

March 14

Den beste metoden for rengjøring tregulv


Tregulv gi en varm, høy kvalitet utseende til et hjem, men de kan også være vanskelig å rengjøre. Hardtre er følsomme for riper og hyppige slitasje, så skrubbing kan være vanskelig. De er svært fuktfølsomme, så mopping eller bruke noen form for vannbasert formel på gulvene kan være farlig. De fleste er også ferdig med et belegg som ikke svarer godt til oljer eller såper, som vil etterlate smøres over hele veden. For å rengjøre skikkelig et tregulv, huseiere trenger å planlegge og velge milde renseverktøy.

Tepper og Beskyttere

Mens tepper og beskyttere er ikke aktive rengjøringsprodukter, de er uunnværlig, og en del av den samlede rengjøring strategi for tregulv. Tepper på hver døråpning hjelp fangst skitt og støv fra folks sko før de selv går på tregulv, noe som gjør det svært enkelt å unngå fotavtrykk. Huseiere kan feste beskyttere til bunnen av stoler og møbler slik at skyve ikke vil ripe eller mar treoverflaten.

dusting Materials

Vanlige støvtørking materialer er en av de mest verdifulle produkter ved rengjøring tregulv. Huseiere bør velge en enkel mikrofiberklut til å ha for hånden for støvete sted, søl og flekker. Noen ganger kan en liten mengde eddik destillert i vann kan bidra til å fjerne små flekker, men dette sure blanding kan også spise bort på finish, så rengjøringsmidler bør bruke den nøye.

Produsent Anbefalt Cleaners

Produsenter vanligvis anbefaler spesifikke rengjøringsmidler for deres gulv. Disse maskinene er ofte nøytrale forbindelser utviklet for å bidra til å fjerne smuss uten å skade treverket på noen måte. Huseiere bør undersøke materialet som fulgte med sine gulv eller gå på nettet og finne ut hva produsenten anbefaler.

Tregulv Mops

Med riktig renere i hånd, huseiere trenger noe å bruke den med. Tregulv mopper er et nyttig tillegg, siden de er også ofte laget av støv-fanger microfiber materiale, og tillater huseiere å spare tid rengjøring av gulvet. Vanligvis tre gulv mopper er fjerning pads som huseiere kan dekke med renere før du bruker dem til gulvet.

Kost eller støvsuger

For ganger mellom fulle rengjøringer, bør huseiere holde rundt en kost eller støvsuger for tregulv. Støvsugeren bør ha et design som passer for tregulv, rense dem uten å skrape. Brooms bør være bare myk og innendørs bruk. Boligeiere kan spare tid ved å bruke disse produktene for å ta vare på lys støv lag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com