Hvordan Lay Ceramic Floor Tile Rundt Floor Drain

May 8

Hvordan Lay Ceramic Floor Tile Rundt Floor Drain


Legge fliser på et gulv er en grei jobb til du kommer til sluket. Gulvfliser er firkantet, og avløpet er rund. Men det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Ved å bruke en maskin og et blad, kan du raskt kutte flisene. Kraften verktøy som du vil bruke er en 4-tommers sliper med en mur blad. Dette verktøyet vil kutte fliser til noen form som du trenger.

Bruksanvisning

1 Cut papp i firkanter av samme størrelse som den flisen du installerer. Dette kan gjøres ved å legge en flis på toppen av papp, og skjære rundt den med et verktøy kniv. Skjær den samme mengden papp fliser som keramiske fliser som trengs for å passe rundt sluket.

2 Legg en papp flis ved siden av sluket på samme sted, som du ville sette en keramisk flis. Bruk verktøyet kniv til å kutte den buede formen på sluket inn i papp flis. Gjenta denne prosessen for hver brikke som du trenger for å passe rundt sluket.

3 Plasser den første papp malen på toppen av en keramisk flis. Juster papp malen jevnt med keramiske fliser, og spore mønster av malen på flisen. Fortsett denne prosessen for hver brikke som du trenger ved hjelp av maler du klippe ut av papp.

4 Ta på vernebriller og støvmaske. Ved hjelp av en jeksel skaper støv som kan irritere øyne og lunger. Du kan også ende opp med små partikler av flis i øynene.

5 Plasser en spores flis på et fast underlag. Hold det ned med en hånd, og bruke jeksel å kutte ut spores del av flis. Sett flisen på plass og fortsette denne prosessen med hver flis som du merket med en mal for å passe rundt sluket.

Hint

  • Bruk en våt så å kutte ut den buede delen av flis hvis du ikke har en jeksel. Dette gjøres ved å trekke kurven på en flis og kutte tynne rette linjer mot blyanten merket med flis sag. De tynne kutt kan bli slått ut av å banke dem forsiktig med en skrap stykke flis eller liten håndverktøyet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com