Hvordan Grow Milkweed (Asclepias) Planter

May 11Milkweeds er stort sett villblomster som er tilpasset for blomsterhagen. Det finnes ulike typer av ville milkweed planter i ulike deler av landet. Noen har blitt hybridisert til å bli enda mer fargerik enn i naturen. Her er litt informasjon om hvordan å vokse Milkweed (Asclepias) planter.

Bruksanvisning

1 milkweeds er noen av de mest fascinerende blomster til hagen, fordi de er ikke bare vakre, men de er hjort resistente, og de ​​er favoritten tiltrekke matkilde for Monarch butterfly.

2 En fantastisk milkweed som er innfødt til fattige, tørr jord er Asclepias speciosa eller 'Showy Milkweed. Store rosa og hvite klynger av blomster er fantastisk duftende og betydelig bladene er myke og fine å ta på. Blomstringen i slutten av våren gjennom sensommeren, vil disse plantene forsvinne helt når de går i dvale for vinteren, bare for å dukke opp igjen tidlig på våren. Gi disse milkweeds sol til delvis skygge og veldig godt drenert jord. De er perfekte for en tørke-tolerant hage. Den Asclepias speciosa bør gjøre det bra i sone 4 - 10.

3 Asclepias tuberosum er en briljant farget Milkweed med sine røde og oransje blomst klynger. Det finnes også varianter tilgjengelig i ren gult og klart rødt. Som alle milkweeds, disse fargerike planter har en melkehvit saft som er giftig hvis store mengder er spist. Grow A. tuberose i full sol i vanlig jord med god drenering i sone 4 - 9.

4 En bonus med alle milkweeds er store frø saker som kan åpnes for å slippe flate ovale frø utstyrt med silkeaktig hvite fallskjermer. De myke, hvite, flossy filamenter kan ta frøene etter flyreiser langt borte fra morplanten. Barn elsker å leke med frø hoder og se den fargerike Monarch sommerfugl larve som lever av plantene. Selv Monarch larver kan synes å ødelegge anlegget fra tunge fôring, milkweeds komme seg raskt. I mellomtiden moseys larven av for å bygge sitt gull og grønne lanterne inne som det vil endre seg til det vakre, kjente svart og oransje Monarch butterfly.

5 Det er mange flere varianter av ville og hagemilkweeds. Prøv Asclepias purpurescens, Asclepias fruticosa, Asclepias cancellata og Asclepias incarnata for bare en start. Det er mer enn 140 arter, og det er sannsynlig å være innfødte milkweeds lokale der du bor. For mer informasjon om hvordan å vokse en Milkweed (Asklepios) blomst i hagen, kan du sjekke ressursene nedenfor.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com