FDA Krav til Vekter og Målinger

May 31

FDA Krav til Vekter og Målinger


Det amerikanske Food and Drug Administration gir veiledning til produsenter og forhandlere på en rekke mål og vekt. Den vurderer også sikkerheten for forbruksvarer som medisiner, mat, kosmetikk, kjæledyr produkter og tobakk. FDA produserer detaljerte råd om hvordan opplysninger om mål og vekt skal vises på produktets emballasje. Organisasjonen fastsetter, for eksempel krav til størrelse, plassering og stil på skrifttypen som brukes på mat etiketter.

Antall Else

FDA krever matprodusenter å si, på "hovedskjermpanelet" av et produkt etikett, mengden av mat som finnes i pakken. PDP er den største etiketten på pakken, med den største print, ifølge FDA. Mengden setningen skal vises i den nederste 30 prosent av etiketten, i tekst som går parallelt med bunnen av pakken, for å tillate det å bli sett enkelt. Selv om disse er FDA krav, beskriver organisasjonen dem og informasjonen som følger i denne artikkelen, som "ikke-bindende anbefalinger," for veiledning av industrien. Imidlertid er FDA veiledning på dette området utviklet i henhold juridiske krav, i form av Fair emballering og merking loven.

Type Størrelse

Informasjon om vekt og mål skal vises i bestemte størrelser av type på matemballasje. Den type størrelse velges, avhenger av det området av PDP etiketten, målt i kvadrat inches. Typen størrelse bestemmes ved å måle høyden på en liten bokstav "o". Når bare store bokstaver - noen ganger kalt innbygger l-- bokstaver er brukt, bør deres høyde i samsvar med FDA krav. For PDP etiketter av fem kvadrat inches eller under, bør den type størrelsen være 1/16 tomme. For PDP etiketter mellom fem og 25 kvadrat inches, type størrelse bør 1/8 tommer. Mellom 25 og 100 kvadratfot inches, bør den type som størrelsen være 3/16 tomme og mellom 100 og 400 kvadratfot inches, bør den type som størrelsen være 1/4 tomme. PDP etiketter ovenfor 400 kvadratfot inches bør ha en type størrelse på 1/2 tomme, i henhold til FDA.

stil

FDA krever at vekt og tiltak vises i bokstaver som er lett å lese og på et klart kontrasterende bakgrunn. Bokstavene bør ikke være mer enn tre ganger så høy som de er brede og bør plasseres bort fra skisser og annen ordlyd. FDA krever denne informasjonen skal vises i "fet skrift."

Måleenheter

FDA sier matemballasje bør vise vekter i metriske enheter - kilo og gram - så vel som i de av amerikansk sedvane System, pounds og ounces. For væsker, bør informasjonen i metriske milliliter og liter vises sammen med informasjon i dl og liter. Innholdet i en pakke skal uttrykkes i begge systemer for måling, selv om beregningen informasjonen plasseres første eller andre ikke er foreskrevet.

Netto vekt

Vektene og mål som vises på emballasjen skal være knyttet til netto innhold, i henhold til FDA. Vekten av selve emballasjen - for eksempel boksen, bag, flaske, kan eller papir innpakning - skal ikke inkluderes. Hvor en væske slik som vann benyttes for å pakke et næringsmiddel, bør vekten av vannet bli uttrykt separat på etiketten, for eksempel; "Vann veier 5 oz., Erter veier 12 oz." Hvor matvarer, for eksempel pickles, blir drenert når ut av emballasjen, bør drenert vekt vises på etiketten. Med trykksatte bokser, bør etiketten skille vekten av mat inneholdt fra vekten av drivmidlet, for eksempel: "fløtekrem veier 12 oz, drivladningsvekter 0,5 oz.".

Kvalifiserte Words

Ordlyd som brukes til å markedsføre produktet som "stor", "super-størrelse" eller "jumbo" bør ikke brukes i den delen av etiketten som angir antallet. Her må de mål og vekt synes enkelt og uten kvalifisering.

fraksjoner

I å gi mål og vekt, felles fraksjoner som halvdeler, kvartaler åttendedeler, sekstendeler eller tretti sekunder er akseptabelt, ifølge FDA. Desimaltall ekvivalenter kan brukes i stedet, men det skal ikke skje utover to desimaler: 0,25 ville være akseptabelt, men 0.255 ville ikke.

porsjonsstørrelser

Hvor merking av matvarer gir en "servering størrelse," denne informasjonen skal komme til uttrykk i hva FDA kaller "vanlige husholdnings tiltak", slik som "kopper", "ss" eller "ts". Organisasjonen utgir retningslinjer på sin hjemmeside for å bestemme metriske ekvivalenter av slike husholdnings tiltak.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com