Svarte flekker på Orange Trees

May 31

Svarte flekker på Orange Trees


Den solbadede appelsintre, dyrkes hovedsakelig i varmere klima, og har hvite blomstrer fra midten av våren gjennom midtsommer. Appelsintrær, hvis de forblir sunt, kan nå en høyde på opp til 50 fot. Trærne er gjenstand for sopp sykdommer som produserer brune, sorte eller grå misfarging. Disse kan vises på bladene, frukt, grener eller røtter av treet. Flere av sykdommene kan ødelegge treet, men de fleste lar seg behandle.

greasy Spot

Denne sykdommen er preget av gulbrune blister flekker på bladene, spesielt på undersiden, som blir fet utseende som sykdommen utvikler seg. Sykdommen kan føre til betydelig tap av bladverk, spesielt om vinteren, og kan også påvirke frukten. Greasy Spot behandles ved beskjæring berørte bladene og bruke en soppdreper.

Sooty Mold

Blackened blader kan være et tegn på Sooty Mold, en sopp som følge av Honeydew sekret av visse insekter. Denne soppen kan forebygges ved bruk av sprøytemidler. Berørte bladene kan bli behandlet med et fungicid.

Citrus canker

Soppen forårsaker gul halo-lignende lesjoner på frukt, blader og kvister. Citrus Canker er svært smittsom og kan føre til tap av blader eller frukt. Anvendelsen av et soppdrepende middel er anbefalt som et forebyggende tiltak.

root rot

Mørke flekker av herdet bark på stammen kan indikere en Root Rot problem. Denne soppen er under kontrakt fra jorda, og er mest vanlig i våt jord. De mørke flekker ofte sive, og til slutt vil de tørke å bli uthult cankers. Sykdommen kan også påvirke frukt og årsaken pres tilbake i bladverket. Infiserte grener må beskjæres for å hindre spredning av denne sykdommen. Et fungicid søknad bør utnyttes både som en behandling, og som et forebyggende om våren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com