Xylocopa Hull i gjerdet

May 31

Xylocopa ser mye som andre bier. De lever av nektar og hjelpe pollinere plantene i hagen din og verksted. Mens biene gi noen fordeler til hagen din, kan de være ødeleggende bare ved å gjøre et hjem i din tregjerde. Hvis du har mange xylocopa sette hull i gjerdet, kan du iverksette tiltak for å stoppe dem.

xylocopa

I motsetning til standard bier eller honningbier, trenger xylocopa ikke leve i fellesskap i elveblest. I stedet, mannlige og kvinnelige par graver seg inn i tre dekk, vegger og gjerder for å gjøre sine hjem. Den kvinnelige innskudd larver inne i hule og begge bier vil bruke tid rundt inngangen hullet, se over til neste generasjon.

problemer

Xylocopa er ikke en aggressiv art, men de vil svi hvis de blir truet eller i forsvar av sin hule. Måten de sveve rundt hulene kan være skremmende, skremmer folk bort fra et gjerde der de bor. Deres hull kan gjøre et tregjerde mindre attraktive. Xylocopa kan til slutt føre til strukturelle skader på et tregjerde ved å lage mange små hull og huler.

Solutions

Å kvitte seg med xylocopa, bruke en kombinasjon av insektmiddel og tre kitt. Bruk en blåse å blåse kiselgur i hulene sine inni gjerdet. Denne naturlige insektmiddel tørker biene, trekke fuktighet ut av kroppene sine til de dør. Påfør kiselgur, vente i fem dager, deretter på nytt. Hvis du ikke ser noen bee aktivitet etter ytterligere tre dager, forsegle hullene i gjerdet med tre kitt eller annet tettemateriale. Hvis du lar dem åpne, kan nye xylocopa flytte inn i dem.

betraktninger

Hvis du bare har noen få xylocopa lage hull i gjerdet, og ingen i husstanden er allergisk mot bee gift, kan du ignorere dem. Hvis du bestemmer deg for å bruke kiselgur å bli kvitt dem, må du huske å bruke lange ermer og hansker for å redusere risikoen for å bli stukket. Mens kiselgur er ikke giftig, kan det føre til irritasjon av luftveiene ved innånding. Det kan gjøre dyr eller barn syke hvis de spiser det, så holde dem ute av veien når du arbeider med den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com