Hvordan konvertere en Dry Sink til en Vanity

February 19

Hvordan konvertere en Dry Sink til en Vanity


Vintage vasker og forfengelighet er alle raseri i bad remodels. Heldigvis er det ikke nødvendig å bryte banken kjøpe en splitter ny antikke wannabe bare for å gi badet et nytt utseende. I stedet shoppe rundt på lokale sparsommelighet butikker og garasje salg for din egen unike møblet. I noen få enkle trinn vil du være godt på vei til en helt unik bad forfengelighet.

Bruksanvisning

1 Mål forfengelighet området i badet før du kjøper den tørre vasken du ønsker å konvertere. I en liten plass som et bad, kan bare en tomme eller to bety forskjellen mellom et stykke som passer og en som ikke gjør det.

2 Shop for vask etter at du har bestemt deg for en møblet. Kjøp en som passer vilje innen målinger av tørr vasken.

3 Trace vasken mal med en markør på den øvre overflate av den tørre vasken. Merke på baksiden av den tørre vasken for våtroms hull.

4 Undersøk innsiden av den tørre vasken for å sørge for at det er plass til vasken bolle og rør under vasken. Hvis din tørr vasken har skuffer, må du kanskje konvertere den øverste skuffen til en tip-skuff for å gjøre ekstra plass til vasken.

5 Bruk en stikksag til å skjære ut vask hull og avløp hull. Test vasken for å sørge for at det passer inn i hullet i toppen. Hvis du planlegger å sand, male eller Refinish din møblet, gjør det etter at du har kuttet disse hullene.

6 Caulk kanten av vasken hullet og sette vasken bollen inne. Trykk lett på og tillate flere timer for caulk å stille.

7 Sett kranen og annen maskinvare til vasken. Plasser konvertert tørr vasken på badet og hekte VVS.

8 Sikre nye forfengelighet til veggen med spiker eller skruer, om nødvendig.

Hint

  • Tip-out skuff kits er tilgjengelig for kjøp på de fleste jernvareforretninger og kommer komplett med instruksjoner for installasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com