Hvordan klippe ut et Attic Luke

May 26

Attic plass gir god plass for lagring eller bygge et rom. Lag en tilgang til loftet ved å gjøre en åpning selv eller installere pull-ned trapper. Det er viktig å være i stand til å se inni alle dine loftet plass av og til for å se etter taklekkasjer eller andre problemer. Cutting en åpning krever nøye vurdering og planlegging. Spør en snekker til å gi deg råd om prosessen, siden dette ikke er en jobb for en amatør hjemme remo.

Bruksanvisning

1 Finn et rom over en korridor eller garasje område å kutte åpne et loft dekselet. Klatre opp til taket, og trykk gjennom gips eller gips med en hammer. Åpne taket området mellom sperrene for å ta en god titt inn på loftet. Bruk en batteridrevet lys eller ledning lys for å se området. Undersøke taket for regn lekkasje. Reparere lekkasjer før du skjærer åpningen for et loft tilgang.

2 Skjær gjennom en rafter med en håndsag. Klatre opp på loftet for å undersøke ledninger, isolasjon og vannrør kjører gjennom loftet. Mål plass du vil tildele for loftet dekselet og kjøre lange negler fra loftet side å skissere kuttet. Sjekk oversikten fra taket under for å sørge for at tilgangen ser rett med avstanden mellom veggene i rommet. Trace området til å kutte med en blyant og en capenter Plassen.

3 Saw sperrene i åpningen med en runde blad sag, men aldri kuttet doble sperrer spikret sammen. Doble sperrene er bærebjelker for huset. Bygg en innramming boks for omkretsen av åpningen som er den samme dybden som gulvbjelkene. Dette rammer vil bokstavelig talt holde sperrene sammen, så spiker og skru alle deler av framing boksen tett.

4 Nail 4-tommers bred dør rammer rundt åpningen til loftet. Gjæring hjørnene av rammer på 45-graders vinkler for å passe åpningen som en bilderamme ville passe. Mål åpning og kutte utforming for å ta opp 1/2 tomme av åpningen utover den indre kant. Dette gjør at en leppeområdet rundt kantene for å støtte et stykke kryssfiner kuttet til å sitte inne i innramming. Skyv opp dette stykke kryssfiner å krype inn på loftet og trekk den ned for å forsegle hullet.

5 Installer hengsler på kryssfiner dekket av åpningen hvis du ønsker. På denne måten kan du presse opp dekker å krype inne på loftet uten å bekymre dekker vil falle. Bygge en tre molding ramme rundt kryssfiner ark for å gi stabilitet. Fest hengslene til boksen utforming av loftet åpning og til kryssfiner ark dekker. Bygg kryssfiner dekselet for å åpne med en hånd i tilfelle du er manuevering en lommelykt eller lagring av elementer som du klatre inn på loftet plass.

Hint

  • Spør en snekker til å overvåke alle faser av å kutte en loftet åpning. Stå på bestemte steder som du så med en håndsag eller rund-blad så å skjære gjennom sperrene. En erfaren snekker kan vise deg hvordan du skal administrere prosjektet trygt, så loftet gulv vil være fullt støttet under skjæringen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com